Чи можна позбутися наркозалежності?

16 ноября 2023

Наркоманія – важка залежність, яка за умов прогресування починає незворотньо руйнувати і організм хворого, і його психіку. Практика показує, що самостійно впоратися з подібним захворюванням практично неможливо і необхідно звертатися за допомогою якнайшвидше – лише досвідчений нарколог Хмельницький допоможе забезпечити комплексне лікування та соціальну реабілітацію пацієнта.

Чи є шанс позбавитись залежності?

Тут важливо розуміти, що чим раніше ви розпочнете лікування, тим ефективнішим воно буде. Наркоманія – це психологічна і фізіологічна залежність, тому задля досягнення стійкого результату необхідна не тільки комплексна терапія, що спрямована на усунення цих двох видів залежності, а й соціальна реабілітація пацієнта, яка допоможе йому вписатися у суспільство, з якого він випав, в якості повноцінного члена.

Велику роль в процесі лікування наркомана відіграють його родичі. Вони повинні всіляко підтримувати в ньому віру в можливість повного одужання, створювати позитивну психологічну атмосферу, максимально намагатися уникати ризикованих ситуацій, які можуть перешкодити реабілітації, та тісно співпрацювати з лікарями.

Складність лікування наркозалежності полягає в тому, що за допомогою медикаментозної терапії можна досить швидко подолати залежність фізіологічну, а ось з психологічною залежністю справа набагато складніша, оскільки відновлення психіки – це куди більш тривалий і складний процес.

Як відбувається лікування в реабілітаційному центрі?

Рекомендуємо реабілітаційний центр Хмельницький «Пріоритет», досвідчений персонал якого досягає гарних результатів у лікуванні як алко-, так і наркозалежності. У межах терапії використовуються комплексні програми, складені з урахуванням індивідуальних показників кожного пацієнта. Такі програми, як правило, включають такі заходи:

  • цілодобова психологічна підтримка та допомога лікаря-нарколога та лікарів інших спеціалізацій за необхідності;
  • індивідуальні та групові консультації психотерапевтів та психологів;
  • системна робота із членами сім'ї наркозалежного пацієнта;
  • поступова реабілітація пацієнта за програмою 12 кроків, або індивідуальними програмами, які враховують специфіку особистості хворого, а також стан його організму.

Пацієнтам реабілітаційного центру «Пріоритет» надаються комфортні умови проживання, до їх послуг кваліфікований та доброзичливий медичний персонал, що також значною мірою сприяє повному одужанню.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кейт Вінслет розкрила несподіваний факт про легендарну сцену з "Титаніку" 25 сентября 2024

"Лео стояв на колінах". Кейт Вінслет розкрила несподіваний факт про легендарну сцену з "Титаніку" Акторка розповіла, скільки насправді було води у басейні

Голодування задля схуднення: плюси та мінуси 25 сентября 2024

Перед тим, як почати голодування заради довгоочікуваної цифри на вагах, варто знати його максимально допустиму тривалість, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю.

"Королева пластики" Анастасія Покрищук розказала про шоковані погляди на вулиці та Bentley з небес 25 сентября 2024

"Не зроблю таке навіть за мільйон доларів!" Анастасія Покрищук – про табу в пластиці, шоковані погляди на вулиці та Bentley з небес Зірка Instagram з найбільшими у світі вилицями дала відверте інтерв’ю OBOZ.UA

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше