Гендиректор Pfizer захворів на коронавірус після чотирьох щеплень

16 августа 2022

Генеральний директор американської фармацевтичної компанії Pfizer Альберт Бурла заразився коронавірусом після чотирьох вакцинацій препаратом Pfizer-BioNTech. Про це він повідомив у Twitter у понеділок, 15 серпня.
 
"Я хотів би повідомити вам, що у мене позитивний тест на коронавірус. Я вдячний за те, що отримав чотири дози вакцини Pfizer-BioNTech, я почуваюся добре, при цьому у мене легкі симптоми", - написав Бурла і висловив упевненість у своєму швидкому одужанні.
 

Також він додав, що препарат Paxlovid не схвалений, але дозволений американським регулятором FDA для екстреного застосування в лікуванні коронавірусу в легких та середніх ступенях тяжкості у пацієнтів із групи ризику.
 
Нагадаємо, 21 липня стало відомо, що президент США Джо Байден заразився коронавірусом після чотирьох вакцинацій.
 
Через кілька днів повідомлялося, що у Байдена практично повністю зникли симптоми хвороби, але потім він двічі отримав позитивні тести. Глава держави приймав препарат Paxlovid. Лише 6 серпня стало відомо про одужання президента США.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Федишин розказала, що буде в її великодньому кошику і що з'їсть першим після церкви 4 мая 2024

Співачка Ірина Федишин розповіла про великодні традиції своєї родини. Виявляється, сама зірка пасок не пече, а помагає мамі Лесі. Зате декорують святкову випічку вже всі разом.

alyona alyona та Jerry Heil зняли українських жінок у відео на свою пісню для Євробачення 4 мая 2024

Цьогорічні представниці України на Євробаченні alyona alyona та Jerry Heil показали соціальне відео на свою конкурсну пісню Teresa & Maria.

Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але точно за Україну 4 мая 2024

Андрій Кравченко заступився за скандальну Славу Камінську: вона з усіма спілкується російською, але класна і точно за Україну Вони записали дует на пісню "Зупини"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

SKSDESIGN 1.0
SKSDESIGN

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше