Який велосипед потрібний справжнім мандрівникам?

26 июня 2023

Якщо ви вирішили зайнятися велосипедним туризмом, то найкраще зупинити свій вибір на надійному гірському велосипеді, або, інакше кажучи, велосипеді MTB (абревіатура англійського словосполучення – «mountain bike»). Забігаючи наперед, зауважимо, що купити велосипед мтб ви можете на сайті спеціалізованого інтернет-магазину «Веломісто». У каталозі магазину кожна модель супроводжується докладним описом із зазначенням технічних характеристик велосипеда, так що підібрати потрібний варіант досить просто.

купити велосипед мтб

Що являє собою гірський велосипед?

Гірський велосипед є модельним різновидом байків, конструктивно призначеним для руху по складній пересіченій місцевості і бездоріжжю. Сидячи в сідлі маунтинбайку, ви зможете оптимально долати досить круті перешкоди. Серед конструктивних особливостей гірського велосипеда у першу чергу слід згадати такі:

  • збільшений дорожній просвіт, що полегшує прохідність байка;
  • посилена рама, яка зміцнює конструкцію велосипеда та підвищує його надійність;
  • вилка переднього колеса з амортизатором, що пом'якшить вібрацію від нерівностей дороги;
  • пряме кермо – така конструкція більш чутлива в управлінні;
  • колеса з посиленим ободом;
  • надійні гальма, що підвищують рівень безпеки під час спусків та підйомів;
  • широкі шиповані шини з високим протектором, що забезпечують максимальне зчеплення з поверхнею дороги;
  • мультишвидкісна трансмісія з однією, або декількома понижувальними передачами, за допомогою чого велосипедист може впевнено здійснювати підйом у гору.

Це – головні опції, які притаманні гірським велосипедам. Впевнені, що фахівці, напевно, назвуть вам ще стільки ж специфічних відмінностей, які відомі лише професіоналам. Всі ці особливості забезпечують високу прохідність велосипеда найскладнішими дорогами, або повним бездоріжжям.

Маунтінбайк підходить як для спокійної, так і для екстремальної їзди. Крім того, його цілком можна використовувати для подорожей автострадами, як міський транспорт, для прогулянкового катання в стилі «релакс», для кардіотренувань і т.д. У певному сенсі гірський велосипед цілком можна вважати універсальною моделлю. До речі, в нашій країні велосипед МТБ є одним з найпопулярніших видів.

Для того, щоб грамотно вибрати гірський велосипед, рекомендуємо вам скористатися можливістю проконсультуватися з кваліфікованим менеджером інтернет-магазину «Веломісто», зв'язавшись з ним за номером телефону, вказаному на сайті.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

З допомогою США у столиці відновили купол Київського міського будинку вчителя, пошкоджений російським обстрілом 10 мая 2024

З допомогою США: у столиці відновили купол Київського міського будинку вчителя, пошкоджений російським обстрілом. Фото Реставрацію історичної будівлі буде продовжено

Причетний до розстрілу цивільного авто в Гостомелі: ідентифіковано ще одного російського окупанта 10 мая 2024

Причетний до розстрілу цивільного авто в Гостомелі: ідентифіковано ще одного російського окупанта. Фото Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне

TikTok почав автоматично позначати контент, створений за допомогою ШІ 10 мая 2024

TikTok почав автоматично позначати контент, створений за допомогою ШІ

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше