Мінцифри спільно з МОЗ готують інструмент для пошуку вільних місць для хворих на COVID-19

23 ноября 2020

Низку цифрових рішень щодо протидії епідемії COVID-19 напрацювало МОЗ разом з Мінцифри. 

Окрім е-рецепта на лікарські засоби та розширення держпрограми “Доступні ліки” на антибіотики, фахівці з Мінцифри прагнуть запустити чат-бот, щоб координувати госпіталізацію та відкритий дашборд вільних ліжок у медустановах. Це допоможе у спрощенні процесу оперативної госпіталізації хворих на коронавірус.
 
Також планується оцифрувати та централізувати збір даних за фактами й підозрами про випадки інфекційних хвороб для отримання повної інформації про ймовірні випадки коронавірусної інфекції.
 
У відомстві підкреслили, що завдяки застосуванню цифрових технологій можна буде робити більш ефективні кроки щодо розширення лікарень, закупівлі медикаментів та забезпечення медперсоналом.

“Так ми зможемо швидше й ефективніше планувати розширення лікарень, забезпечення персоналом і закупівлі ліків”, - пояснили у Мінцифри.
 
Зазначалося, що команда міністерства працює над вдосконаленням мобільного додатку “Дій вдома” та запровадження е-направлення на ПЛР-тест.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, хто поставив номер alyona alyona & Jerry Heil для Євробачення-2024 2 мая 2024

Режисерка та кліпмейкерка, одеситка Таню Муіньо стала постановницею номера alyona alyona & Jerry Heil на Євробаченні-2024.

Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент 2 мая 2024

Навіть Netflix це бачив. Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент Акторка зізналася, що раніше підтримувала російськомовний контент

Бойфренд Селени Гомес розкрив секрет, чим її зваблює 2 мая 2024

Американська співачка Селена Гомес неодноразово публічно зізнавалася в почуттях своєму бойфренду, музичному продюсеру Бенні Бланко. Нині ж настала черга чоловіка привідкрити завісу їхніх відносин.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше