МОЗ дало пораду пацієнтам, що підписали декларацію з лікарями-антивакцинаторами

13 октября 2021

У Міністерстві охорони здоров'я визнають проблему з лікарями-антивакцинаторами, які без обґрунтування відмовляють пацієнтів від щеплень. Пацієнтам таких медпрацівників радять шукати іншого лікаря.

Про це заявив головний санлікар України Ігор Кузін.
 
За його словами, у таких "фахівців" методи лікування можуть не мати ефективності й навіть нести загрозу. Тому варто укладати угоду з іншим сімейним лікарем.
 
За словами Кузіна, МОЗ прицільно стежить за кількістю вакцинованих пацієнтів у сімейних лікарів.
 

"Це дозволяє нам виявити прицільно тих антивакцинщиків серед лікарів, які, на жаль, все ж таки трапляються в межах медичної спільноти. Але загальна рекомендація – це відмовлятися від такого лікаря, шукати іншого", - сказав він.
 
Раніше міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко порадив антивакцинаторам поспілкуватися з родичами хворих на коронавірус, які приходять їх відвідувати в лікарнях, де ті перебувають на кисневій терапії або у відділенні інтенсивної терапії.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

До Берліна на протезування поїхали перші 13 українських військових 19 апреля 2024

До Берліна на протезування поїхали перші 13 українських військових: Кличко розповів подробиці. Фото Загалом німецькі фахівці висловили готовність допомогти 60 захисникам України

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали 18 апреля 2024

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали. Фото і відео Прощання тривало три години, а на церемонію прийшло багато відомих друзів письменника

Зендея на кінопрем'єру вигуляла пишну сукню з мереживом на грудях 18 апреля 2024

Американська актриса Зендея продовжує свій марафон ефектних виходів на прем’єрних хідниках своєї нової стрічки Challengers.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше