На Київщині лікарка під час операції залишила частину серветки в тілі 7-річної дитини

18 марта 2023

На Київщині правоохоронці повідомили лікарці про підозру в службовій недбалості. Нібито після проведення операції медикиня залишила відрізок серветки в тілі 7-річної дитини.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Зловмисниці загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

"За даними слідства, 7-річному хлопчику в хірургічному відділенні однієї з лікарень області проведено оперативне втручання. Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття. Батьки доправили хлопчика до НДСЛ "Охматдит". Там йому проведено повторну операцію, під час якої медичний персонал дістав з тіла дитини відрізок серветки, залишеної після попередньої операції", – розповіли в прокуратурі.

За фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником відкрито кримінальне провадження, а жінці повідомили про підозру.

Нагадаємо, 29-річна жителька Хмельницького Оксана Гладій померла після візиту до стоматолога. Жінці ввели анестезію для видалення трьох "вісімок", або "зубів мудрості", після чого вона впала у кому III ступеня і, провівши у ній місяць, померла.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці Києва викрили організовану злочинну групу з адвокатів та лікарів, яка нелегально відправляла за кордон військовозобов'язаних чоловіків. Зловмисники за 12 тисяч доларів продавали відповідні довідки військово-лікарської комісії.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси 28 марта 2024

Північнокорейське телебачення піддало цензурі сині джинси під час трансляції британського садівничого шоу.

Що краще – таблетки чи капсули: в чому різниця, як діють 28 марта 2024

Часто в аптеках можна зустріти один засіб, наприклад, ібупрофен, у різних формах: капсулах і таблетках. Водночас капсули зазвичай дорожчі. В чому різниця та що ефективніше?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше