Що корисно знати про протеїнові батончики?

25 января 2023

Напевно, ви звертали увагу на такий вид продуктів, як протеїнові батончики і запитували себе, для чого вони потрібні? Спочатку потрібно розібратися з тим, навіщо потрібен організму протеїн. Саме слово «протеїн» перекладається з англійської як «білок». Насправді це означає, що протеїн є очищеним харчовим білком, який у вигляді різних продуктів, у тому числі протеїнових батончиків https://fizi.com.ua/collections/guilty-pleasure, рекомендується вживати як добавку до їжі.

Навіщо організму потрібний протеїн?

Білок є основним будівельним матеріалом, за рахунок якого клітини організму можуть активно відновлюватись та розмножуватися. При оптимально збалансованому харчуванні в організм потрапляє достатня кількість білка, проте при високій витраті енергії виникає необхідність більш активного поповнення цього натурального будматеріалу.

Останнім часом ідея здорового способу життя охоплює все більшу кількість прихильників, які відвідують тренажерні зали, ведуть активний спосіб життя та прагнуть максимально оптимізувати своє харчування. Спортивна індустрія в таких випадках приходить на допомогу ентузіастам, пропонуючи їм продукти, які допомагають досягти бажаних цілей.

Що являють собою протеїнові батончики?

Батончики на основі протеїну є частиною спортивного харчування. Вони в найкоротший термін дозволяють заспокоїти голод, відновити втрату енергії і поповнити організм поживними речовинами, причому не тільки білками, але також жирами та вуглеводами. При цьому батончики мають відмінний смак і здатні принести чимале задоволення від їжі.

Важливо врахувати, що деякі недоброчесні виробники можуть спотворювати на упаковці відомості про склад батончика, тому краще купувати таку продукцію у перевіреного виробника. Рекомендуємо вам компанію FIZI, яка створила протеїнові батончики з відмінними смаковими якостями і при цьому без глютену та цукру. Це дозволяє не побоюватися алергії тим, хто реагує на глютен, а також не вживати зайвих калорій завдяки вуглеводам.

Кому доцільно використовувати протеїнові батончики?

Крім спортсменів, батончики на основі протеїну може вживати кожен бажаючий, наприклад, той, хто хоче швидко та ефективно скинути зайву вагу. При цьому важливо розуміти, що такий вид продуктів приносить користь при правильному використанні. Вживання їжі з підвищеним вмістом білка є доцільним при великій витраті енергії, наприклад, під час або після тренування.

До речі, досвідчені спортсмени навіть при високих витратах енергії не рекомендують вживати більше двох порцій протеїну на день. Якщо ж без достатнього фізичного навантаження зловживати їжею на основі білка, організм замість користі отримає певну шкоду. Втім, всі ми добре знаємо, що навіть абсолютно нешкідливі продукти можуть зашкодити, якщо їх вживати непомірно.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хореографка Олена Шоптенко після операції на нозі показала 7 вправ для реабілітації. Відео 26 апреля 2024

Хореографка Олена Шоптенко, яка у березні порвала 2 колінні зв’язки, продовжує нелегкий шлях 2-місячної реабілітації.

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

Стали відомі 5 цікавих фактів про Михайла Коцюбинського 26 апреля 2024

Переконав Винниченка не писати російською та "змусив" всю Європу говорити про Україну: 5 маловідомих фактів про Михайла Коцюбинського Він активно збагачував українську літературну мову новими словами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше