У Києві тимчасово призупиняють планові госпіталізації

5 декабря 2022

У Києві тимчасово призупиняють проведення планової госпіталізації. Нібито відповідне рішення прийняли в КМДА, після отримання рішення МОЗ.

Про це повідомило видання Кореспондент. У медзаклади столиці було направлено відповідного листа.

Так, в документі керівників закладів охорони здоров’я Києва  просять тимчасово припинити планові госпіталізації в закладах охорони здоров'я. Нібито відповідний лист підписано керівником департаменту охорони здоров'я КМДА. Зазначається, що такі заходи введено до окремого розпорядження. Чому було прийнято таке рішення, не повідомлялось.

Нагадаємо, в МОЗ попередили, у разі тривалого відключення електроенергії в Україні призупинять планові госпіталізації та операції у лікарнях. Такі заходи стануть необхідними для того, щоби не перевантажувати медичні заклади.

Нагадаємо, Україна може повернутися до планових відключень електроенергії за кілька тижнів за умови, що за цей час не буде нових обстрілів енергетичної інфраструктури з боку Росії. При цьому відключення електроенергії і зараз намагаються максимально наблизитись до графіків.

Як повідомляв OBOZREVATEL, достатньо скоро в Києві знову зможуть діяти планові відключення світла. Наразі спеціалісти роблять все, щоб стабілізувати ситуацію.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В каких случаях и почему нужно обращаться к психиатру? 16 сентября 2024

Если при тех или иных психических расстройствах своевременно не прибегнуть к помощи специалиста, можно потерять то самое драгоценное время, из-за чего последствия станут необратимыми

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

Диетические свойства суши 16 сентября 2024

Суши давно стали одним из самых популярных блюд не только в Японии, но и во всем мире. Это вкусное и питательное блюдо, сочетающее в себе разнообразные ингредиенты, такие как рыба, морепродукты, овощи и рис

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 5.0
Pro Contactive

Отзывов: 1

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше