Україна отримає новітнє обладнання для зберігання вакцин

26 октября 2021

Міністерство охорони здоров’я України у партнерстві з ЮНІСЕФ та за фінансової підтримки уряду США розпочало оновлення холодового обладнання для транспортування та тимчасового зберігання вакцин.
 
Про це повідомила пресслужба МОЗ.
 
Для задоволення нагальних потреб 2,8 мільйона доларів спрямують на закупівлю прекваліфікованого ВООЗ обладнання пасивного охолодження для безпечного та ефективного транспортування та тимчасового зберігання вакцин на базі закладів первинної медичної допомоги й при їх використанні мобільними бригадами.
 
Обладнання отримають 3100 пунктів щеплень, 1034 із яких працюють на базі закладів первинної медичної допомоги, та 800 мобільних бригад.
 

До переліку обладнання включено: 5643 термоконтейнери; 8100 термосумок; 197 730 холодоелементів; 27 486 пристроїв температурного моніторингу.
 
Перша партія була доставлена 30 вересня і включала 2700 термосумок, у яких вакцини від COVID-19 можуть зберігатися за температур від +2 до +8°C.
 
Надалі це обладнання також можна буде використовувати для транспортування і зберігання вакцин, передбачених національним Календарем профілактичних щеплень.
 

"Ця інвестиція у розбудову систем холодового ланцюга в Україні допоможе забезпечити належні температурні умови транспортування вакцин і їх зберігання в закладах, які проводять вакцинацію. Завдяки цьому українці отримають кращий доступ до безпечних і якісних вакцин проти COVID-19, а також відбудеться зміцнення національної системи імунізації", - зазначив директор Місії USAID в Україні Джеймс Хоуп.
 
"Устаткування, яке ми починаємо доставляти, слугуватиме українцям у кампанії вакцинації проти COVID-19 і залишиться для підтримки національної програми імунізації", — сказав голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін.

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На в’їзді до Києва вантажівка на швидкості протаранила бетонні блоки 5 мая 2024

На в’їзді до Києва вантажівка на швидкості протаранила бетонні блоки. Подробиці та фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

У Києві поліцейські оперативно затримали крадія-рецидивіста, який "працював" на станціях метро 5 мая 2024

У Києві поліцейські оперативно затримали крадія-рецидивіста, який "працював" на станціях метро. Фото Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі

Василіса Фролова поділилася світлинами з 3-річним сином та його батьком 5 мая 2024

Колишня телеведуча Василіса Фролова показала нові фото з трирічним сином Родіоном.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше