Увлажнители воздуха потенциально опасны

14 декабря 2013

За последние два года зафиксированы несколько случаев заболевания воспалением легких в результате заражения бактерией Legionella, в том числе, один смертельный случай. Проверка минздрава показала, что источником заражения бактериями во всех случаях были увлажнители воздуха.

Рекомендация отказаться от использования этих приборов основана также на том, что нет данных о положительном влиянии увлажнителей воздуха на здоровье.

 

Хочешь узнать больше - читай отзывы

likar.info

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін із ексчоловіком прийшли на шкільний івент спільних доньки та сина. Фото 7 мая 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін та шведський художник Джван Йосеф, які минулого літа оголосили про розлучення після 5 років шлюбу, спромоглися зберегти добрі стосунки заради спільних дітей.

Євробачення 2024: несподівані факти про alyona alyona та Jerry Heil, які мають високі шанси на перемогу 7 мая 2024

Євробачення 2024: несподівані факти про alyona alyona та Jerry Heil, які мають високі шанси на перемогу Знайомство під час повномасштабної війни, спільні інтереси та кілька змінених псевдонімів на шляху до популярності.

Індійський мільярдер Умар Камані і модель Ната Адель відгуляли "весілля року" за $25 млн: зіркових гостей розважали Мерая Кері та Андреа Бочеллі 7 мая 2024

Мільярдер Умар Камані і модель Ната Адель відгуляли "весілля року" за $25 млн: зіркових гостей розважали Мерая Кері та Андреа Бочеллі. Фото Минуло майже три роки з пропозиції

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше