З 1 вересня зарплати українських медиків стануть вищими – Максим Степанов

27 августа 2020

З 1 вересня 2020 року зарплати українських медиків повинні зрости. Про це під час щоденного прес-брифінгу нагадав міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. Комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав пропозицію Уряду та затвердив виділення на це коштів з державного бюджету України.


Мета МОЗ, заявляє пан Степанов, – суттєве збільшення заробітних плат медичних працівників. Наприклад, зарплата лікаря, який щойно закінчив інтернатуру, повинна становити 20-25 тисяч гривень, вважає пан міністр. Звичайно, одразу такого значного підвищення оплати праці медичних працівників досягти не вдасться, з 1 вересня будуть лише певні надбавки. Але вже з 1 січня 2021 року зарплата медиків має суттєво зрости, наголошує очільник МОЗ. Над цим МОЗ та Уряд вже працює, говорить Максим Степанов.


За даними МОЗ, рівень оплати праці медиків в Україні наразі на 30% нижчий, ніж середня оплата праці за іншими спеціальностями по Україні. Така ситуація є несправедливою і неприйнятною, стверджує пан Степанов.

1 вересня вже дуже скоро. Тож менше, ніж за тиждень, стане ясно, на скільки реально буде підвищено заробітки наших медичних працівників.

Автор: Ольга Купріянова

Здоров-Инфо

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

Резиденцію майбутнього короля Норвегії пограбували: що вкрали в королівської сімʼї 28 сентября 2024

Резиденцію майбутнього короля Норвегії пограбували: що вкрали в королівської сімʼї та до чого тут проблемний принц Маріус У монархів поцупили цінні речі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше