Дружина Брюса Вілліса показала, як починався їхній роман

30 декабря 2022

Уся сім'я актора Брюса Вілліса глибоко переживає погіршення його здоров'я через афазію, на тлі якої легенда практично не говорить і рідко впізнає близьких. Діти намагаються проводити якнайбільше часу з зіркою, а екс-дружина і нинішня дружина часто згадують теплі моменти з минулого.

Емма Хемінг, з якою Вілліс одружився 21 березня 2009 року, поділилася в Instagram архівним відео. Вона показала аудиторії початок стосунків із голлівудським актором. Зіркова пара познайомилася 15 років тому. Тоді Брюсу було 52 роки, а Еммі – 29 (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Це було тієї зими, 15 років тому. Я закохалася в нього вуха", – підписала щасливі кадри Хемінг. Дочки Вілліса залишили коментарі під роликом мачухи. "Це змушує моє серце сяяти", "Вражаюче!", – написали вони.

Кохана артиста згадала, як вони були разом на зимовому курорті на початку їхнього роману. Селебріті каталися на санях, квадроциклах і багато жартували. Шанувальники захопилися романтичною атмосферою та побажали здоров'я зірці "Міцного горішка".

Нещодавно старша дочка Брюса та Демі Мур Румер повідомила важливу новину – вона в очікуванні дитини. Емма Хемінг показала в особистому блозі кадри вагітної дівчини, написавши, що вся родина у захваті та передчутті.

Як раніше писав OBOZREVATEL, легендарна поп-співачка Шер зацікавила фоловерів подарунком від молодого бойфренда. 36-річний коханий подарував виконавиці обручку з величезним діамантом. Аудиторія вважає, що пара незабаром зіграє весілля.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

У Києві затримали зловмисницю, яка менш ніж за годину пограбувала двох жінок на Теремках 18 мая 2024

Менш ніж за годину пограбувала двох жінок на Теремках: у Києві затримали зловмисницю. Фото Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі

Санта Дімопулос показала планку і вправу з канатами 18 мая 2024

Блогерка та колишня співачка, мама двох дітей Санта Дімопулос, в житті якої спорт існує на постійній основі і в різних формах, показалася у спортзалі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше