Радянський фокусник Амаяк Акопян видав безглузду маячню про Україну

28 мая 2024

Радянський фокусник Амаяк Акопян пригадав, як у часи СРСР їздив з концертами до України та видав порцію маячні про українців. За словами ілюзіоніста, зустрічали його на гастролях з розпростертими руками. Ба більше, 99% українців нібито спілкувалися російською мовою.

Акопян стверджує, що свого часу об'їздив усю "Україну уздовж та поперек". Під час концертів "відвертої нелюбові або ненависті до себе з боку українців ніколи не відчував", сказав він пропагандистським медіа.

Путініст згадує, ніби у ті часи панували "мир та злагода". "99 відсотків говорили російською: ми співали, танцювали, зустрічали один одного з хлібом і сіллю. Дівчата-красуні які писані приходили за лаштунки, захоплювалися! А скільки ми анекдотів один одному розповідали! Пили горілку, закушували шашликами і салом! Що сталося у світі потім, ми знаємо..." – каже Акопян.

Однак за наявними даними, станом на 1994-й рік 36 відсотків українців спілкувалися у побуті рідною мовою, у той час як 32% – і українською, і російською. У 1991 році половина учнів вітчизняних навчальних закладів вивчали солов'їну, а протягом семи років відсоток виріс до 65.

Тим часом фокусник біситься: "Ці погані американці не можуть нам пробачити, що ми живемо і не воюємо ні з ким, що ми всі в мирі та злагоді, допомагаємо іншим країнам. Ось вони і влаштували таке, на що ми просто не можемо закривати очі".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Антон Лірник, який після 24 лютого 2022 року просив допомоги у Путіна, засвітився з українською акторкою Катею Кузнецовою. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лавров пригрозив ядерною зброєю з трибуни ООН 30 сентября 2024

Очільник МЗС РФ вказав на "безглуздість і небезпеку ідеї спроби боротися до перемоги з ядерною державою".

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше