ALEKSEEV натякнув на розрив з солісткою "ВІА Гри", яка хотіла отримати українське громадянство

6 октября 2024

Популярний співак Микита Алєксєєв, більш відомий під сценічним псевдонімом ALEKSEEV, натякнув на розрив стосунків із солісткою гурту "ВІА Гра", росіянкою Уляною Сінецькою. Раніше виконавець відверто розповідав про свій роман із виконавицею, яка хотіла отримати українське громадянство, проте наразі говорить про "зміни в особистому житті".

Про це артист повідомив у інтерв'ю для проєкту "Міністерства премʼєр" на YouTube-каналі M1. Він зазначив, що в його історії починається новий етап.

"Знаєте, плинність нашого життя вона нескінченна і постійно щось змінюється. Так сталося, що я находжуся на тому етапі, коли дуже багато різних змін в моїй особистій долі. Не знаю, як все буде далі", – зауважив знаменитість.

Протягом тривалого часу 31-річний артист відверто ділився з аудиторією деталями відносин з Уляною Сінецькою. Він публічно розповідав про намір солістки гурту "ВІА Гра" змінити своє російське громадянство на українське та будувати життя в незалежній державі.

Тоді ALEKSEEV зазначав: його обраниця живе у нашій країні чотири роки від початку їхніх стосунків, тому він готовий робити все можливе, аби забезпечити їй "краще майбутнє". Артист навіть звертався до Служби безпеки України, аби поставити дівчину на спеціальний облік та отримати дозвіл на перетин кордону.

Проте останнім часом пара ніяк не коментує стосунки. Протягом інтерв'ю Микита жодного разу не згадав про Уляну, натомість натякнув на зміни у житті, що, ймовірно, може свідчити про розрив пари. Окрім того, артисту вже приписують новий роман із відомою блогеркою Дашею Кубік. Допоки знаменитості не коментують свої взаємовідносини, проте шанувальники неодноразово помічали відомих українців у компанії одне одного.

Раніше OBOZ.UA розповів, що Макс Барських і Алєксєєв у Латвії принципово проігнорували російську мову.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Apple збирається перевернути світ комп'ютерів 6 октября 2024

Apple збирається перевернути світ комп'ютерів

У Росії прорвало дамбу, зруйнована дорога 6 октября 2024

Вся вода вийшла в русло річки, яка розділяє Шелаболиху. Наразі дорога, що з'єднує обидві частини села, зруйнована.

Емоційне переїдання: чому виникає потяг до окремих продуктів та як з ним впоратися 6 октября 2024

Якщо вам вдасться позбутися емоційного харчування, ваші стосунки з їжею стануть здоровішими, що обов'язково якісно позначиться на вашому самопочутті та фігурі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше