Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього

7 сентября 2024

Співачка Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього.

Натхненням для Аліни став серіал "Всі жінки - відьми", який в Україні виходив на початку 2000-х під.

У відеокліпі виконавиця скликає сучасний шабаш дівчат-відьом. Вони літають на мітлах по Лос-Анджелесу, заправляють їх на заправці, а потім буквально викрадають серця.

Здається, такою Аліну ми ще не бачили

Фото пресслужби

"Bad Witch" - це мій особистий феміністичний маніфест. Це моя терапія, і, як ви можете бачити і чути, це дико весело", - сказала артистка.

Відьми у кліпі літають на мітлах

"Занадто довго я замикала свою справжню сутність, вважаючи, що повинна бути ідеальною, завжди "хорошою дівчинкою". Але з "Bad Witch" я випускаю на волю свого звіра, даючи собі - і всім, хто резонує з піснею, - свободу прийняття всіх аспектів того, ким ми є. Навіть тих частин, що заховані в найтемніших куточках. Давайте прославляти наші повноцінні "я" у всіх їхніх проявах", - закликала Паш.

Нагадаємо, торік Паш епатувала публіку оголеними фото з нагоди Геловіну та рівнодення. А також вигулювала екстравагантні луки на фестивалі Burning Man.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ продала зерно з окупованих територій на $6 млрд - ЗМІ 16 сентября 2024

Головним портом експорту такої продукції став Севастополь у анексованому Криму, зерно також вивозиться із окупованих Бердянська та Маріуполя.

Диетические свойства суши 16 сентября 2024

Суши давно стали одним из самых популярных блюд не только в Японии, но и во всем мире. Это вкусное и питательное блюдо, сочетающее в себе разнообразные ингредиенты, такие как рыба, морепродукты, овощи и рис

Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну 16 сентября 2024

Обстріляні будинки, вивіски з 1960-х років і темні вулиці. Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну Колишній гітарист гурту "Океан Ельзи" поділився шокуючими подробицями російських гастролей

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше