ISW озвучив ймовірну причину поїздки Шойгу до Мінська

5 декабря 2022

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу їздив до Мінська, ймовірно, для того, щоб тиснути на Білорусь у питанні підтримки війни Російської Федерації проти України. Про це у суботу, 3 грудня, заявили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).
 
У Мінську Шойгу зустрівся з формальним лідером РБ Олександром Лукашенком та міністром оборони Білорусі Віктором Хреніним.
 
"Міністри оборони Росії та Білорусі зустрілися у Мінську, щоб, ймовірно, зміцнити двосторонні зв'язки у сфері безпеки між Росією та Білоруссю. Ймовірно, Шойгу намагався тиснути на Білорусь, щоб вона продовжила підтримку наступальної кампанії Росії в Україні", - заявляють аналітики.
 

Зазначимо, до Мінська прилетів міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Хренін та Шойгу підписали протокол про внесення змін до Угоди між Білоруссю та РФ про спільне забезпечення регіональної безпеки у військовій сфері. Потім Шойгу вирушив на зустріч із Олександром Лукашенком. Той під час зустрічі з Шойгу заявив, що "ні ви, ні ми війни не хотіли і не хочемо". При цьому, за його словами, "ми як єдине угруповання, єдина армія сьогодні готуємось".
 
Напередодні Лукашенко та Путін поговорили телефоном і домовилися про зустріч у грудні. Повідомлялося, що вони "намітили і графік подальших контактів, домовившись провести у грудні зустріч для обговорення практичних питань реалізації союзного будівництва та економічних питань". 

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Казино VBet: море бонусів та 50 грн за реєстрацію! 28 марта 2024

Країна розваг безмежна, наче Всесвіт. Її наповнюють різні об’єкти, серед яких знаходяться справжні діаманти, чиє сяйво зігріває душі та викликає бажання триматися до них поближче

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше