Jay Z надіслав сотню троянд бабусям з будинку для літніх людей за вірусну пародію на Ріанну

9 марта 2023

Відомий американський репер Jay Z подарував сотню троянд пенсіонеркам, які спародіювали виступ співачки Ріанни на "Супербоулі". Днями їхнє відео зібрало понад 30 млн. переглядів і не пройшло повз увагу відомих виконавців.

Про це повідомили журналісти Insіder, посилаючись на слова працівників будинку для літніх людей. Jay Z високо оцінив почуття гумору зірок вірусного відео

Пенсіонерки, які проживають в будинку для людей похилого віку Arcadia Senior Living в Кентуккі, зняли свою версію пісні Rude Boy, яку Ріанна вперше за 5 років виконала на "Супербоулі" в оточенні танцівників у білих костюмах.

Реперу так сподобалася версія бабусь, що він надіслав їм букети різних кольорів із запискою і згадкою свого лейбла, з яким працює Ріанна.


"Ми любимо TikTok тут, у Roc Nation", – йшлося в листівці. Працівники Arcadia Senior Living підтвердили журналістам, що відправником був саме Jay Z.

Ролик, де пенсіонерки, одягнені в білі образи, розступилися перед бабусею в червоному, забрав близько 31 млн. переглядів та понад 3 млн. лайків.

До речі, танцівники Ріанни стали мемом в мережі через їхні однотонні костюми. Зокрема, популярними стали порівняння з вівцями та кровʼяними тільцями.

Як писав OBOZREVATEL, співачка Адель, яка прийшла на "Супербоул" спеціально задля виступу колеги, розсмішила користувачів мережі своєю поведінкою. Докладніше про це – читайте в матеріалі.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подружжя біогакерів розсекретило, що робить, щоб дожити до 150 років 7 октября 2024

Вони поділилися розпорядком дня, якого дотримуються, щоб прожити довше.

У Києві затримали рецидивіста, який власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати 7 октября 2024

Власноруч відкотив легковик у свій двір, щоб потім продати: у Києві затримали рецидивіста. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

В Москві сталася пожежа у військовому училищі 7 октября 2024

Місцеві жителі чули вибух. Імовірною причиною інциденту є атака безпілотника, повідомив Telegram-канал SOTA.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше