KOLA зізналася, скільки витратила на організацію концерту в Палаці спорту, який не окупився

28 октября 2024

Співачка KOLA, яка тиждень тому виступила на своєму першому сольному концерті в Палаці спорту, зізналася, у скільки їй обійшлася організація події. Каже, перформанс не окупився.

Зірка стверджує, що витрати сягали семизначних цифр, але фінансово їй ніхто не допомагав – уся організація відбувалася з власних заощаджень і з коштів концертного директора. Про це знаменитість розповіла в інтерв'ю "Неймовірної правди про зірок" незадовго до свого концерту.

"Воно не окупиться. Це сто відсотків. Дуже дорогий концерт: екран – лям (мільйон гривень. – Ред.), конструкція (головним атрибутом став дах будинку на сцені. – Ред.) – лям... Там усі ціни вимірюються лямами й пів лямами (сотнями тисяч. – Ред.)", – розсекретила співачка.

KOLA також заперечила припущення, що їй фінансово з організацією міг допомогти чоловік. Виявилося, що тисячі придбаних квитків також не змогли окупити увесь виступ. 

"Це мої збереження і нашого концертного директора. Звісно, коли люди купують квитки, те, що вони купили, ми вклали", – додала артистка.

Утім, шалений ритм життя – записи нових хітів і кліпів, концерти – значно вплинув на її психічне здоров'я. Знаменитість поскаржилася на апатію й вигорання, але це не змусило її відмовитися від ідеї дати концерт в Палаці спорту.

"Звісно! Це було періодами, це було і в цьому році, і минулого. У січні цього року я лежала в Тель-Авіві, Ізраїль, на ліжку, у мене була істерика о 9 ранку. Коли йшов від мене мій чоловік, я казала: "Не йди, бо я боюсь, що зі мною щось станеться. Мені погано". Тобто вже настільки значним було вигорання і, можливо, якась депресія і втома", – пригадала вона.

Раніше OBOZ.UA писав, що на концерті KOLA член команди артистки зробив пропозицію руки й серця своїй дівчині. Вона не очікувала такої події, але сказала "так".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дженніфер Лопес похизувалася довгими ногами у пудровому міні на кінофестивалі у Каліфорнії. Фото 28 октября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно вперше заговорила про своє розлучення з актором Беном Аффлеком, вразила образом на кінофестивалі AFI Fest 2024 у Каліфорнії, де презентувала стрічку "Нестримний", яку він продюсував.

Посттравматичний синдром - страх після страху 28 октября 2024

Посттравматичний синдром - страх після страху

Чому науковці вважають недоцільним переведення годинників: біологиня дала відповідь 28 октября 2024

У ніч проти 27 жовтня Україна переходить на зимовий час, потрібно перевести стрілки годинників на годину назад.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua дарсонал 5.0
buctosfera.ua дарсонал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше