Louis Vuitton втрапив у новий скандал через літеру V та компрометуючі кольори

6 марта 2023

Французький дім моди Louis Vuitton представив нову колекцію жіночого одягу, що спровокувало розпалювання скандалу в мережі. Справа в тому, що бренд використав для рекламної кампанії білий, синій та червоний кольори, доповнивши їх чорною літерою V.

Здавалося б, це лише кольори французького прапора і одна з головних літер у назві компанії, але росіяни побачили в цьому зовсім інший зміст. Втім, як і українці, які намагаються розібратися, чому бренд вирішив саме зараз, коли Росія веде руйнівну та вбивчу війну проти України, використати таку компрометуючу палітру та ще й у поєднанні з літерою V – одним із символів російських окупантів. Скандальна реклама з'явилася на офіційній сторінці Louis Vuitton в Instagram.

Крім того, що громадяни країни-терористки побачили в опублікованому ролику російський триколор, вони також помітили прапор так званої "ДНР". Відверто кажучи, не помітити його було вкрай важко.

Українські інтернет-користувачі під постом пишуть, що модний дім усього лише використав кольори прапора своєї рідної країни – Франції. Однак росіяни вже поспішили засипати сторінку бренду коментарями: "Слава Росії", "Спасибі за підтримку", "Тепер носитиму тільки Louis Vuitton", "Путін – президент світу" та іншою маячнею.

А ось деякі українці припускають, що автори рекламної кампанії обрали такі кольори навмисно, цілком усвідомлюючи, що це спричинить ажіотаж в Інтернеті. Таким чином вони нібито хотіли привернути до себе увагу та підняти охоплення у соцмережах. Якщо так, то їхня ідея спрацювала, адже в середньому під публікаціями бренду збирається 150-200 коментарів, а під компрометуючим відео їх уже близько семи тисяч (на момент написання новини).

І поки українські юзери намагаються з'ясувати, чому Louis Vuitton, усвідомлюючи ситуацію у світі, вирішується на таку кампанію, з держави-агресора продовжують писати радісні коментарі: "Шикарні кольори! Росія", "Кольори красиві, а літера моя улюблена V", "С такою рекламою в Росії можна зробити хорошу касу. Вся Європа разом стільки не купить, скільки росіяни", "З нами Бог і Louis Vuitton", "Хороша реклама. Слава Росії, Слава ДНР", "Наші всюди".



Зазначимо, це не перший подібний скандал із Louis Vuitton. Торік у березні бренд випустив колекцію ювелірних виробів LVVolt. На браслетах, сережках і перстениках об'єднали дві літери L і V, що разом нагадують символ Z. Мережу обурили ці прикраси.

Як писав OBOZREVATEL, раніше у скандал потрапив американський модний журнал V Magazine. На його обкладинці засвітилася відома російська модель Ірина Шейк, яка так і не засудила свою батьківщину за повномасштабне вторгнення в Україну. У зв'язку з назвою глянцю на знімках позаду росіянки фігурує також буква V. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше