Netflix назвав дату виходу другого сезону "Гри в кальмара" - усього серіал матиме три сезони

2 августа 2024

Компанія Netflix оголосила дату виходу другого сезону серіалу "Гра в кальмара", який у 2021 році став сенсацією. Його прем'єра припадає на 26 грудня 2024 року незабаром до Нового року.

Netflix також показав на YouTube трейлер другого сезону. Відео лаконічне, але багатослівне: боротьба за винагороду буде запеклою і не всі дійдуть до цілі живими.

Кінокомпанія також повідомила про приблизну дату виходу третього сезону – 2025 рік. Він має бути завершальним. Ймовірно, через це зйомки серіалу розпочалися вже давно і затягнулися на кілька років.

У центрі сюжету головний герой Сон Гі Хун (Гравець 456) – невдаха, який встряг у борги – має виконати свою місію: вистежити та зупинити розпусних людей, що стоять по іншу сторони гри. Він знаходить чоловіка, який ще на початку першого сезону заманює його в метро, адже це єдиний спосіб потрапити за лаштунки.

Однак для цього йому доведеться знову увійти в смертельно небезпечну гру.

Зокрема, Netflix опублікував листа від режисера "Гри в кальмара" Хвана Док Хьока:

"Минуло майже три роки відтоді, як 1-й сезон отримав неймовірну реакцію в усьому світі, і відбулося багато неймовірних подій. Я дуже радий, що пишу цього листа, щоб оголосити дату виходу 2-го сезону та поділитися новинами про 3-й, заключний сезон.

У перший день, коли ми почали знімати 2 сезон, я пам'ятаю, що подумав: "Ого, не можу повірити, що я знову у світі "Гри в кальмара". Це було майже сюрреалістично. Цікаво, що ви відчуватимете, повернувшись до "Гри в кальмара" через три роки.

Сон Гі Хун, який поклявся помститися наприкінці 1-го сезону, повертається і знову приєднується до гри. Чи вдасться йому помститися? Головний герой і цього разу не здається легким супротивником. Запекле зіткнення між їхніми двома світами продовжиться у фіналі серіалу – 3 сезоні, який вийде на екрани наступного року.

Я дуже радий бачити, що насіння, яке було посіяне при створенні нової "Гри в кальмара", проросте і принесе свої плоди до кінця цієї історії.

Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити вам ще одну захоплюючу пригоду. Сподіваюся, ви з нетерпінням чекаєте на те, що буде далі. Завжди вам дякую і до нових зустрічей".

Раніше OBOZ.UA писав, що 79-річного актора О Йон Су, який зіграв дідуся-гравця під номером 001 в серіалі "Гра в кальмара", засудили до 8 місяців увʼязнення та двох років умовного терміну через інцидент, що трапився у 2017 році.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності 28 сентября 2024

"Чи багато в мене хейтерів? Повно!" Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності Анастасія Покрищук пояснила, чому уникає розмов про особисте життя в соцмережах

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто 28 сентября 2024

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше