ONUKA у шоу Кароль переспівала хіт Росави, написаний ексучасником ТНМК. Відео

26 апреля 2024

ONUKA Ната Жижченко стала гостею другого випуску YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису", в якому виконавці роблять кавери на старі, але дуже відомі пісні.

Цього разу вибір пав на пісню "День і ніч" з репертуару Росави, яку в 2001 написав Едуард Приступа, більше відомий як Діля, ексучасник гурту ТНМК.

"Коли Тіна запросила мене у свій проєкт, мені на думку одразу спала пісня Росави "День і ніч". Коли ця пісня з'явилася - це був мій десятий клас школи, 2001 рік. Це період мого найбільшого максималізму. По телевізору реально жахлива, російськомовна, жлобська музика, яку я просто ненавиділа. Звісно, що у свої шістнадцять років, коли я бачу Росаву по телебаченню - це мене просто вражає", - поділилася Ната Жижченко.

Ната Жижченко, Євген Філатов і Тіна Кароль у "Домі звукозапису" в Києві

"Можливо, саме зараз для молодої аудиторії пісня Росави буде впізнана, як нова. Все ж таки Росава та її творчість - це фундамент, на тлі якого сталося багато українських артистів, в тому числі і я. Проєкт Тіни "Дім звукозапису" буде своєрідним путівником, гайдом для наступних поколінь по тому кращому, що було видано за всі роки музичної України", - зауважила фронтвумен гурту ONUKA.

ONUKA з оркестром і хором переспівала "День і ніч" Росави

Над аранжуванням пісні "День і ніч" разом з Тіною працював саундпродюсер та чоловік Жижченко Євген Філатов.

"Я одразу погодився з вибором пісні, адже в ній одразу все зрозуміло: не треба нічого вигадувати, не треба перенароджувати аранжування. Проєкт "Дім звукозапису" за своєю суттю покликаний звернути увагу на нашу спадщину, бути доказом, що ми талановита країна з багатовіковою історією. Треба памʼятати, треба перевтілювати і рухатися вперед", - каже Євген Філатов.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Папу Римського запросили на український саміт миру 6 мая 2024

Запрошення озвучила президентка Швейцарії Віола Амгерд, адже саміт відбудеться у Бюргенштоку в Швейцарії.

Костя Гнатенко розкрив несподівані факти про зрадницю Таїсію Повалій 6 мая 2024

"Бог подарував їй голос, але відібрав розум". Костя Гнатенко розкрив несподівані факти про зрадницю Таїсію Повалій Проросійська позиція колаборантки здивувала її старого друга

Суд США виніс рішення щодо участі Трампа у виборах 6 мая 2024

Верховний суд вирішив, що колишній президент не порушував 14-ої поправки до Конституції США, згідно з якою повстанці не можуть обіймати високі посади.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше