Американський мільярдер відсвяткував пишне весілля в Єгипті біля підніжжя пірамід

29 апреля 2024

32-річний американський мільярдер та засновник компанії Bilt Rewards Анкур Джейн у п'ятницю 26 квітня відсвяткував пишне весілля із коханою, колишньою спортсменкою WWE, Ерікою Гаммонд у Єгипті перед Великим Сфінксом у Гізі. Пара давніше планувала обмінятися обручками в космосі, однак ідею одразу ж відхилила наречена зі словами: "Я не хочу померти в день свого весілля!"

Вони вирішили відійти від традиційного способу проведення свята. Як Джейн розповів People, наречені не мали дружок, весільного торта, особливих декорацій та інших звичних для одруження речей.

"Ми жителі Нью-Йорка, і є щось особливе в тому, щоб перебувати в абсолютно іншому світі. Тож ми вирішили, що наше весілля – це мить разом, щоб відсвяткувати новий початок, справді особлива вечірка з нашими друзями десь там, де ви перебуваєте в іншому світі. Я одержимий стародавньою історією та суспільством. Побачити піраміди просто божевільно. Ти втрачає дар мови. Я не можу повірити, що це навіть частина нашої цивілізації", – поділився Анкур Джейн.

Подружжя вважає, що весілля – це, перш за все, досвід, тому це стало причиною незвичного його проведення. "Я поняття не мав, як виглядають серветки чи сервірування столу. Чому ви повинні витрачати 20 000 доларів на квіти? Це не має сенсу. І все це не повинно мати значення, коли ви маєте можливість посидіти й повечеряти у підніжжі пірамід!" – розповів чоловік.

Однак, проблеми із перельотом ледь не зіпсували свято парі. Вже після реєстрації на борт чартерного літака в Південній Африці їм відмовили у наданні послуг. Через це вечірка-"відкриття" весілля відбулася ближче до ночі.

"Усі згуртувалися, коли ми запізнювалися, і наші гості [яких було близько 130 людей] сказали: "Ні, ми продовжимо вечірку, ми залишимося… Ми збираємося продовжувати вечірку, а ви приходьте, коли приземлитеся, і ми будемо святкувати разом". Ми святкували до 5:00 ранку, маючи найкраще відкриття", – пригадав Джейн.

Саме під час цієї подорожі-святкуванню подружжю вдалося якомога ближче познайомитися із Єгиптом. У їхню святкову програму, яку складали близько року, входили приватні екскурсії пірамідами, музеями та ознайомлення із місцевою культурою та традиціями.

"Я буквально втратила дар мови. Дивлячись на фотографії, я прожила своє найкраще життя. Вчора ввечері я стала поп-зіркою на сцені. Це була найнеймовірніша ніч у моєму житті", – зазначила Гаммонд.

Пара вперше познайомилася ще в "доковідні" часи, коли Джейн почав відвідувати спортзал, у якому працювала Еріка Гаммонд. "Ми там просто були знайомими", – пригадала вона. З того часу у них зв'язалося спілкування, а згодом і стосунки. 

Раніше OBOZ.UA писав, що голівудська акторка Аня Тейлор-Джой лише у квітні 2024 року вперше показала фото зі свого таємничого весілля, яке відбулося ще 2 роки тому. Зірка "Ферзевого Гамбіта" вирішила провести святкування у готичному стилі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Монро повідомила, що більше не вживає алкоголь 21 мая 2024

Блогерка Монро зробила у мережі несподіване зізнання: вона вже 21 день абсолютно не вживає алкоголь і вирішила кинути пити, бо він "узяв владу над її життям".

На Білгородщині не бачать сенсу терміново відновлювати зруйновані будинки 21 мая 2024

У Білгородській області РФ заявляють,що "ЗСУ відновили щоденні обстріли регіону", тому вирішили призупинити відновлювальні роботи.

З'явилась реакція ЄС на загибель президента Ірану 20 мая 2024

Євросоюз висловлив співчуття сім'ям загиблих і громадянам Ірану, яких торкнулась аварія, ззаначив Жозеп Боррель.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше