Акторка з Маріуполя і дружина соліста Quest Pistols Ірина Горбачова засвітилася на Московському кінофестивалі

23 апреля 2023

Ірину Горбачову вважають російською актрисою театру та кіно, хоча народилася вона і до 9-ти років жила в Маріуполі. Артистка завжди тепло відгукувалася про Україну, тим більше, що її чоловік – популярний український музикант, соліст гурту Quest Pistols Антон Савлепов. Втім, після початку повномасштабної війни Горбачова замовкла, а нещодавно взагалі засвітилася на Московському кінофестивалі, де гордо прославляла "вєлікую рускую культуру".

Знімками з червоної доріжки у Москві актриса поділилася на особистій сторінці в Instagram. У коментарях деякі підписники вирішили поцікавитися, як так вийшло, що Савлепов активно підтримує Україну, збирає гроші для ЗСУ та перекладає старі хіти Quest Pistols рідною мовою, а його дружина, уродженка багатостраждального Маріуполя, продовжує спокійно жити та працювати в країні-терористці.

Відомо, що багато російських акторів проігнорували відкриття фестивалю, і, як повідомив програмний директор події Іван Кудрявцев, не змогли приїхати у зв'язку з "міжнародно-політичним контекстом". Горбачова до цього списку, як можна здогадатися, не входить.

"Вчора було відкриття Московського Міжнародного Кінофестивалю в рамках якого показали фільм Бориса Хлєбнікова "Снігур". Ух... Так багато хочеться сказати і помовчати. Це неймовірно сильне кіно! Я б назвала його трагікомедійна катастрофа. Давно так не переживала за героїв у кіно. Кожен артист на своєму місці, кожна історія та глибина. Усім творцям уклін та подяка!" – написала компліментарний текст актриса під кадрами із червоної доріжки.

Що цікаво, відразу після повномасштабного вторгнення Горбачова звернулася до публіки із заявою, що скасовує свої концерти у Москві та Санкт-Петербурзі. Однак навіть тоді вона не наважилася назвати війну "війною".

"Друзі! У зв'язку з ситуацією, що відбувається, ми скасовуємо наші концерти в Пітері і Москві", – писала тоді артистка.

Нині ж Горбачова вдає, що нічого не відбувається. Із Савлеповим вона, до речі, фотографій давно не публікувала. Деякі фанати навіть припускають, що знаменитості більше не разом.

Нагадаємо, учасники гурту Quest Pistols об'єдналися у 2022 році після більш ніж 10-річної перерви, щоб допомогти Україні. Вони вже переклали низку своїх російськомовних хітів українською мовою. Йдеться про культовий трек "Я твой наркотик", а також пісню "Ты так красива".

Раніше OBOZREVATEL писав про іншу актрису родом з України, дочку легендарної Ольги Сумської – Антоніну Паперну. Та також обрала мовчазну позицію. Разом із чоловіком-росіянином вона нерідко з'являється на московських прем'єрах. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

У Грузії намагаються оголосити імпічмент президентці 8 октября 2024

У жовтні минулого року президентці вже намагалися оголосити імпічмент за турне у підтримку євроінтеграції.

Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам 8 октября 2024

"Не тільки про Україну". Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам Режисер впевнений, що можна потрапити до слідчого ізолятора навіть за промовисте мовчання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше