Аль Пачіно готується стати батьком - що відомо про обраницю, яка на 54 роки молодша за нього

1 июня 2023

Американський актор, режисер і сценарист, зірка фільму "Хрещений батько" та "Запах жінки" Аль Пачіно через місяць стане батьком вчетверте. Його 29-річна кохана Нур Альфалла перебуває на восьмому місяці вагітності. Про роман пари стало відомо у квітні 2022 року, коли 83-річного артиста помітили у ресторані з брюнеткою.

Цю інформацію повідомило видання TMZ. Молода обраниця зірки активно веде соціальні мережі та показує своє життя. Відомо, що вона подорожує світом, часто проводить час зі своєю родиною, і має кілька братів та сестер (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Дівчина зустрічається з чоловіками, значно старшими за неї. Так, до Аль Пачіно вона мала роман з 79-річним солістом гурту The Rolling Stones Міком Джаггером, а також 61-річним американським мільярдером Ніколасом Берггрюєном.


Для красуні дитина від актора буде первістком. Щодо зірки кінематографа, він уже виховує трьох спадкоємців – дочку від 33-річної викладачки акторської майстерності Яни Террант та близнюків Антона Джеймса та Олівію Роуз від акторки Беверлі Д'Анджело. Старшим нащадкам чоловіка – 22 роки.

У питаннях особистого життя знаменитість завжди був потайним. Він не розповідає про свої романи, не коментує стосунки та намагається не з'являтися на публіці з коханими.

Нещодавно OBOZREVATEL розповідав, що американського актора Шона Пенна "застукали" на романтичному побаченні з українською акторкою Ольгою Коротяєвою. Артисти разом відвідали японський ресторан у Малібу, а потім вирушили на машині селебріті у невідомому напрямку.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

США незадоволені ідеєю запросити Росію на річницю висадки в Нормандії - ЗМІ 19 мая 2024

Вашингтон визнає, що Париж має право сам вирішувати, кого запрошувати на урочисті, однак не в захваті від запрошення РФ.

Аня Тейлор-Джой вразила ефектним вбранням у Каннах 18 мая 2024

У Франції триває Каннський кінофестиваль-2024, на парадних хідниках якого зірки вражають ефектними вбраннями.

У Києві під час пожежі у квартирі загинули двоє людей 18 мая 2024

У Києві під час пожежі у квартирі загинули двоє людей

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше