Анатоліч посварився з "супермамою" на тлі обстрілів України

10 июля 2024

Український ведучий Анатолій Анатоліч публічно посварився з учасницею шоу "Супермама" на імʼя Тая, котра на тлі безжальної атаки РФ на цивільні обʼєкти заговорила про перемовини з країною-агресором. Зірка назвав блогерку "тупою", а вона у відповідь поскаржилася на "булінг" і відправила артиста на фронт.

Жінка заявила, що хоче "для своєї дитини мирного життя і мирного неба", а концепція боротьби до останнього "нікому не треба". Її пост обурив Анатоліча.

"Невже вас не вчить історичний досвід, що тільки перемовинами можна досягти того спокою і миру? | кому потрібна буде Україна з кордонами 91 першого року, якщо українців не залишиться і нас всіх знищать? Я за життя. Я за мир! Вибачте, може я щось не так розумію, але бажанням помсти ми далеко не доїдемо і майбутне просто нікому буде будувати", – написала учасниця шоу.

Тая, яка має понад 70 тисяч підписників, одночасно називає удар РФ по дитячій лікарні "цинізмом" та просуває в маси ідею якнайшвидших перемовин із терористами.

"Такі нові блогери, які отримали популярність завдяки тому, що їх показали в треш-шоу, своєю тупістю несуть реальні небезпеки. Це просто п*здець. Тупі люди іноді небезпечніші зброї. Бо з їхньої мовчазної згоди творяться страшні речі", – зауважив ведучий.


Він наголосив на необхідності зобовʼязати відповідати за свої слова усіх юзерів, які мають бодай 10 підписників, адже їхня позиція може бути шкідливою суспільству.

У відповідь "супермама" почала спекулювати на темах батьківства та фронту. Вона обурилася, що "дівчину з дитиною" засудили за тези про переговори на тлі трауру по загиблим від рук Росії.

"У вас з головою все в порядку? На пост про бажання миру ви робите булінг на дівчину з дитиною. Анатоліч, може пора в окоп, хлопців змінити, а не п*здиті на людей?" – написала ведучому українка.

На це він підняв тему заробітку блогерів на аудиторії та те, на що готові такі люди заради популярності.


Раніше OBOZ.UA писав, що, поки деякі українці хочуть розмови з вбивцями дітей, світові зірки наголошують на тому, що нам потрібна зброя, а не домовленості з терористами.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше