Анатоліч пригрозив "сибірською імпотенцією" та "біоголубами" Баскову, Кіркорову та Газманову

7 декабря 2022

Український ведучий Анатолій Анатоліч після чергового масованого ракетного обстрілу Росією України запостив жарт на адресу пропутінських співаків Миколи Баскова, Філіпа Кіркорова та Олега Газманова. Артист пригрозив пропагандистам "біоголубами", яких так бояться росіяни.

Він пожартував, що українські птахи у відмістку заразять путіністів "сибірською імпотенцією". Про це зірка написав у своїх Instagram-stories.

Анатоліч опублікував коротке відео на заході сонця, де зняв зграю птахів, які летіли в невідомому напрямку.

"Бойові українські біоголуби летять заражати сібірською імпотенцією Баскова і Кіркорова. А на Газманова просто наср*ть зверху", – пожартував ведучий над російською пропагандою.

Як відомо, Микола Басков, який змінився до невпізнання, не так давно розревівся, розповідаючи про поранених окупантів. Він заявив, що особисто спілкувався з загарбниками, котрі втратили кінцівки на війні в Україні.

А Філіп Кіркоров в липні цього року зустрівся в анексованому Росією Криму з пораненими російськими солдатами. "Король естради" в мерехтливому золотистому костюмі влаштував для них концерт, назвавши вбивць і ґвалтівників українських жінок і дітей "героями".

Олег Газманов із 2014 року підтримував агресію Кремля, а після 24 лютого 2022 року відкрито виступив за повномасштабну війну в Україні. Він неодноразово виступав на пропагандистських концертах на підтримку політики Путіна, а нещодавно заспівав перед силовиками в Білорусі, підібравши майку з фашистським символом V.

Як писав OBOZREVATEL, Анатоліч озвучив позицію співачки-зрадниці Maruv, яка замовчує війну в рідній країні. Він заявив, що точно знає про прихильність зірки до "руського міру".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу виклали цікаві факти про Рене Зеллвегер, якій виповнюється 55 років 26 апреля 2024

Акторка Рене Зеллвегер повертається до роботи у культовому фільмі "Щоденник Бріджит Джонс". Вже у травні розпочнеться повноцінний знімальний процес. Ця стрічка принесла їй нечувану популярність і зробила улюбленицею тисяч прихильників.

В Україні у 20 разів зросла захворюваність на небезпечний кашлюк: чи варто панікувати 26 апреля 2024

Проти кашлюка потрібно зробити чотири щеплення у дитячому віці.

У Польщі судили російського шпигуна 26 апреля 2024

Засуджений росіянин, який перебував у Польщі легально, шпигував протягом семи років і діяв під прикриттям бізнесу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше