Анатоліч звернувся до Лорак з саркастичною пропозицією

25 ноября 2022

Український ведучий Анатолій Анатоліч відреагував на крайній допис співачки-зрадниці України Ані Лорак про те, що виконавиця хоче нести в світ світло та добро, а не ставати інструментом пропаганди. Українець запропонував артистці виступити в Вишгороді Київської області, куди 23 листопада влучила російська ракета.

Телеведучий з сарказмом заявив, що містянам там не вистачає любові та добра, котрі в свої творчості нібито несе уродженка Чернівецькох області. Відповідний коментар Анатоліч опублікував в своїх Instagram-stories.

Він запросив співачку на концерт на місце підірваного будинку, щоб вона поділилася своєю творчістю з українцями, які щодня потерпають від російського терору.

"Кароліно, дуже чекаємо у Вишгороді для виступу! Якраз позавчора Росія розчистила для вас майданчик. Там був будинок, але його підірвали, щоб звільнити місце для світлого і доброго. Для справжньої творчості. Для вас, нашої улюбленої", – написала зірка.

Варто зауважити, що ракетний удар по Вишгороду особливо зачепив ведучого, оскільки його будинок знаходиться в семи хвилинах ходьби від місця прильоту. Самого артиста в місті не було, однак він гостро відчув трагедію.

Нагадаємо: в крайньому дописі Ані Лорак, яка виїхала з Росії, написала, що мовчить про війну, щоб її слова ніхто не використовував. Також вона заявила, що прагне нести в світ любов і добро, а тому продовжить писати російськомовні треки.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Лорак випустила черговий романтичний трек, в анонсі якого згадала Україну. Коли українці просили виконавицю звернутися до своїх російських шанувальників та розповісти їм про жахіття загарбницької війни, артистка співпрацювала з українським автором пісень, чим і похвалилася.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вагітна Хейлі Бібер замилувала чималим животиком на кежуальних фото 17 мая 2024

27-річна американська модель Хейлі Бібер нещодавно приємно здивувала фанів звісткою про вагітність.

Apple офіційно назвала нові функції для iPhone, ПК, планшетів, гарнітури 17 мая 2024

Apple офіційно назвала нові функції для iPhone, ПК, планшетів, гарнітури

Як вибрати ідеальний сейф для дому або офісу 17 мая 2024

Прийнявши рішення купити сейф, важливо зважити на ряд важливих параметрів, щоб забезпечити оптимальний рівень безпеки та функціональності

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше