Андрій Хливнюк, який захищає Україну в складі ЗСУ, пояснив феномен "супергероїв"

4 июня 2024

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який з початку повномасштабного вторгнення Росії вирушив на фронт воювати проти окупантів, пояснив єдиний фактор, чим відрізняються військові від цивільних. Він закликав не дистанціюватися від людей у формі, адже війна "стосується кожного".

Вокаліст пояснив в інтерв'ю Голосу Америки, що "супергерої" на фронті раніше були звичайними цивільними зі своїми переживанням та проблемами, тому ділити суспільство на мирне і немирне не найкраща ідея.

"Не діліть, будь ласка, людей на мирних і немирних. Ті, кого суспільство, яке не бачило війну, назначило супергероями й тими, хто цю проблему вирішить, – це точно такі ж "ви", тільки в зеленому одязі. З тими ж проблемами, з тими ж перейманнями, з тими ж амбіціями, депресією, звитягою. Усе те ж саме. Вони просто вдягнені інакше. Може, трохи більше бачили й на більше тепер здатні. Але прірви не повинно бути ніякої, тому що це стосується кожного", – зазначив Хливнюк.

Він розповів і про своє спостереження щодо сприйняття війни у різних українців: ті, що в Україні, і ті, що за кордоном. Виявилося, що різниця існує і часто ті, хто перебуває чимдалі від лінії фронту, тим менше розуміють, якою насправді є війна.

"Чим далі від фронту, тим кровожерливіша аудиторія. Коли дебелі хлопці призовного віку за кордоном кричать "Смерть ворогам", то ти такий думаєш: "Окей, ну, звичайно, смерть, але ми якось далеченько від того місця". Для них це щось таке інакше, якісь інші люди, лицарі без страху, десь б’ються 24/7 зі своїми золотими мечами. І треба це якось трохи змінити", – зазначив воїн.

Зокрема, артист зізнався, що відчуває провину через те, що часто перебуває за кордоном через благодійні виступи "Бумбоксу". Він пояснює, що це насправді другорядна справа, а в пріоритеті все одного залишається фронт, хоч і відносно безпечний для Хливнюка. Нині фронтмен перебуває у другій лінії оборони, тому це убезпечує його від ворожої піхоти.

Раніше OBOZ.UA писав, що Андрій Хливнюк закликав брати до рук зброю і йти на фронт добровольцями. Він наголосив, що воїни на передовій виснажені.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024 30 сентября 2024

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024. Відео 12-річний підліток привернув увагу публіки до пісенного шоу

Швейцарія долучилася до "мирної" китайсько-бразильської ініціативи 30 сентября 2024

У Берні заявили, що підтримують китайсько-бразильську ініціативу, адже вона пропонує альтернативу "войовничим промовам".

У ЦАХАЛ заявили про ліквідацію ще одного командира Хезболли 30 сентября 2024

Наубіль Каук був командиром підрозділу превентивної безпеки Хезболли та старшим членом центральної ради.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше