Андре Тан та Аліна Харечко оголосили про розлучення

17 мая 2021

Андре Тан та Аліна Харченко оголосили про розлучення після 10-ти років шлюбу. Неочікуваною новиною обидва поділилися на власних сторінках у Facebook та подякували за безцінні роки разом.

«Наша історія підійшла до зіваршення. Але ми розлучаємося друзями і сильно поважаємо один одного. Я дякую тобі за ці 12 років разом, за красуню-доньку, за те, що була поруч у банкрутстві та в достатку, в кризах і в штилі.

Дякую за те, що ти була моїм компасом і моїм другом всі ці роки.

За те, що завжди оберігала сім’ю від журналістів. За те, що підтримувала мої божевільні ідеї і безмежно вірила в мене. Любов пройшла у нас обох, але залишилася дружба, повага і вдячність», — коментує дизайнер.

«Я дякую тобі за ці 10 років разом, Андрю Миколайовичу. Ми побудували класний бізнес і мережу із 52-ти магазинів Atan, народили дуже красиву доньку, пережили з тобою 2 банкрутства і кілька криз в нашій компанії, але в підсумку зробили її рентабельною. Я навіть не знаю, як назвати мою позицію в нашому бізнесі — іноді я була HRом, іноді фінансовим аудитором,  іноді PR— директором. Я дякую тобі за цей досвід! Дякую тобі за все.

Ми починали з дружби, дружбою і закінчуємо.

У моєї доньки дуже талановитий тато, яким точно можна пишатися», — ділиться Аліна.

Нагадаємо, що напередодні дизайнер презентував нову колекцію, яку створив спільно із Катериною Осадчою.

Андре Тан

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер розказав про причину розриву Круза з росіянкою 29 марта 2024

Американський актор Том Круз, який на початку 2024-го опинився на перших шпальтах багатьох ЗМІ через свій короткотривалий, але "бурхливий роман" з росіянкою Ельсіною Хайровою, виявляється не дуже зрадів такій пильній увазі до своєї персони.

Хадід в кежуалі й елегантний Купер засвітилися під час романтичної прогулянки (фото) 29 марта 2024

49-річний актор Бредлі Купер та 28-річна модель Джіджі Хадід поки не зробили офіційної заяви про себе як пару на світському івенті чи гламурному хіднику.

Telegram має тільки один плюс - Буданов 29 марта 2024

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов на формі Kyiv Stratcom Forum 2024 висловив свою думку щодо Telegram.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Style Pack 5.0
Style Pack

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше