Анна Кошмал назвала російського актора зі "Сватів", який завжди підтримував Україну

23 апреля 2024

Українська акторка Анна Кошмал, відома за роллю Жені у популярному російському серіалі "Свати", розповіла, що зірка останніх його сезонів, актор Олександр Феклістов (грав Сан Санича) був ледь не єдиним на знімальному майданчику із проукраїнською позицією та підтримав Україну з початком повномасштабного вторгнення Росії.

Вона розповіла у проєкті "Вихідний 2.0", що не здивована любов'ю до "русского міра" інших відомих кінозірок із серіалу, які щосезону з'являлися на екранах. Утім, політична позиція Феклістова для неї була зрозумілою завжди, хоч і майже не спілкувалася з ним.

"Феклістов, так, завжди був дуже проукраїнським. Особисто з ним не спілкувалася, лише бачила його підтримку. Відео, яке він записав. Я впевнена, що він поїхав давно. У нього вже і так були плани, наскільки я знаю", – прокоментувала Кошмал.

Олександр Феклістов хоч і має російське громадянство, але з початку повномасштабного вторгнення в Україну вирішив виїхати до Європи. Артист зізнався, що не відчував небезпеки з боку держави через підтримку українців, але його покарали скасуванням усіх вистав. Вже згодом після відмови брати участь у пропагандистських заходах та їхати в окуповані українські міста його карʼєра в Росії остаточно була закінчена.

Актор за кілька місяців після нападу Росії записав своє відеозвернення на підтримку України, звертаючись ледь не від усього народу з відчуттям власного сорому та ганьби.

Зокрема, Анна Кошмал розповіла, якими насправді були на знімальному майданчику стосунки із колегами з країни-агресорки. Вона пригадала, що спілкувалися вони дуже рідко і навіть телефонів одне одного не мали.

"Всі чомусь думають, якщо ми в серіалі родина, то у нас і в житті такі стосунки. Але це неправда. Ми могли повечеряти разом, але поза проєктом ми ніколи не листувалися, не телефонували одне одному. У мене навіть немає жодного номера телефону цих людей. У нас ніколи не було контакту. Ми приїхали, попрацювали й роз'їхалися. Ніколи не було жодних родинних зв'язків. На дружні стосунки ніколи не переходили, лише робочі", – розповіла зірка.

Нагадаймо, Анна Кошмал знімалася у "Сватах" до 2021 року та грала роль Жені. Після 24 лютого 2022 року, вона пригадує, підтримали Україну лише двоє акторів із серіалу: Олександр Феклістов і Андрій Бірін, що грав нареченого Жені, англійця Джека.

Раніше OBOZ.UA писав, що Феклістов ще з часів зйомок у серіалі сварився із колегами через політичну позицію. Ті, за його словами, не хотіли визнавати незалежність України.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Естонії готуються до можливої блокади Балтійського моря 3 мая 2024

Командувач Збройних сил Естонії запропонував готуватися до можливої блокади Балтійського моря.

Євген Кошовий висловився про службу Пікалова в Нацгвардії та чи спілкується з Кравець 3 мая 2024

Актор також відповів, як його колег-військових відпускають зі служби на концерти.

Кендалл Дженнер розказала про догляд за обличчям і показала весняний мейк 3 мая 2024

Американська супермодель Кендалл Дженнер розказала про секрети і лайфхаки своєї б'юті-рутини.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше