"Антитіла", які рятували життя на фронті, презентували потужну пісню і кліп про незламність українців

15 июня 2024

Війна кардинально змінила долі українців, але точно не зламала, про що говорить у своїй новій пісні "Поламані" гурт "Антитіла". Команда вирішила передати слухачам, що попри постійний біль та невдачі людей зламати неможливо, а народ як був, так і залишається непереможним.

У "Поламані" сенс пісні розкрили через образ чоловіка, який уособлює сіру, але зашвидку, сучасність. "Ліве вухо змій лоскоче, шепоче так: "Чи не завелика ноша у твоїх руках?" – йдеться в одному з рядків, що вказує на хаос сьогодення. Яскраво його зобразили у кліпі, який опублікували у YouTube, а прослухати сам трек можна на усіх музичних платформах.

"Шепіт він волів не чути, робив своє. Так, як є, не має бути, всьому міра є. Він колись собі дав слово розірвати кляте коло мусить. Йде людина йде" – саме у цих рядках можна простежити усю незламність та впертість українців. На початку повномасштабного вторгнення РФ ці риси допомогли спинити окупантів, а нині жевріють в душах військових, які відвойовують кожен крадений клаптик рідної землі. До слова, учасники "Антитіл" шість місяців служили на Харківському напрямку парамедиками, тому на власному досвіді знають, як почуваються військові.

"Ця пісня – це, звісно, й саморефлексія. Через історію одного дивака ми розповідаємо про себе, розповідаємо про всіх нас, тих, хто серед колосальних потрясінь відчуває себе "трохи поламаними", навіть якщо не визнає цього, водночас залишаючись незламними. Ми по іншому не можемо, навіть коли самі неймовірно потребуємо допомоги й підтримки, ми, в першу чергу, йдемо рятувати інших, рятувати душі, лікувати рани, віддавати, боротися за когось!" – розповів про ідею створення пісні фронтмен гурту Тарас Тополя.

У кліпі на фоні музикантів можна розгледіти кількаметрові металічні споруди. Цією ідеєю загорівся режисер Віктор Скуратовський, який вже ставив кліп "Фортеця Бахмут". Пресслужба артистів повідомила, що конструкції збирали протягом п'яти днів, а під час зйомок відеоряду що учасники отримали травми, що музичні інструменти.

Наскільки видно, на металічній багатотонній споруді висить кілька полотен, і хоч вони на початку пісні білі, але з часом заливаються кров'ю. Вже під кінець відеоряду у кадрі відбувається хаос – усе в диму, а ці ж полотна горять буйним полум'ям, яке і спалило кілька музичних інструментів.

"Душа людини – це цілий світ, всередині якого також можуть бушувати урагани та розгоратися війни. Іноді вони спричинені зовнішніми обставинами, іноді ні. Але легше від цього не стає. Такий світ потребує особливої підтримки. Пісня "Поламані" як про тих, хто потребує цієї підтримки, так і про тих, хто готовий її надавати. Навіть коли нестерпно важко, коли вся ваша воля і характер закуті – не бійтеся попросити про допомогу. І навпаки, якщо вам здається, що від вас нічого не залежить, все одно відгукуйтесь на поклик того, хто потребує вашого плеча. Маленькими кроками та вчинками ми змінюємо реальність, пам’ятайте про це", – закликали "Антитіла" в описі до відеокліпу.

Раніше OBOZ.UA писав, що прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні полюбляє музику "Антитіл". Під час однієї із зустрічей з Тарасом Тополею вона навіть заспівала приспів "Фортеці Бахмут".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В ISW пояснили, який ефект матиме знищення Кримського мосту 25 июня 2024

Західні аналітики вважають, що руйнація цього об'єкта призведе до того, що це ускладнить для росіян окупацію півострова.

Саакашвілі в соцмережі поділився рідкісним фото сина та невістки 25 июня 2024

Експрезидент Грузії Михеіл Саакашвілі похвалився новим досягненням свого старшого сина Едуарда. Молодик здобув ступінь зі штучного інтелекту в Утрехтському університеті.

У Парижі відбулося показове шоу World Vogue-2024 25 июня 2024

23-го червня у Парижі відбулося показове шоу World Vogue, яке у попередні роки проводилося у Лондоні та Нью-Йорку. Кожного разу івент вшановує та підсвічує найцікавіші події та здобутки в індустрії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше