Астаф'єва пригадала, як з дитинства прагнула бути не такою як всі

28 июня 2024

Даша Астаф'єва розказала про пошуки свого стилю з самого дитинства

Ексспівачка і ведуча Даша Астаф'єва передала привіт "всім ї*обо", яким і вважає себе.

38-річна Даша зробила це на підтримку тих, хто шукає себе, та розказала, як з самого дитинства прагнула бути стильною.

"Мені подобаються люди, які відчувають цікавість бути трохи іншими. Пам’ятаю, в дитинстві в моєму маленькому містечку Орджонікідзе (місто на Дніпропетровщині - ред.) було круто бути однаковими. Не виділятися. Носити те, що популярно серед інших. Підлаштовуватися та підігравати "моді" тодішніх базарів та невеличких крамниць. Я ж відчувала потребу шукати щось нестандартне", - розказала ведуча.

"Грошей не було, тож моїм "Вогом" та "Фешн віком" були мамині журнали "Мода-95", які вона складала на горищі. Маленьку мене захоплювали нестандартні форми, цікаві фактури, дивні поєднання. Я дивилася, дивилася й дивилася на сторінки та фантазувала, як би перекроїти свій одяг, аби він хоч трошки походив на те, що я бачила на моделях", - пригадала ексспівачка.

Ведуча не боїться бути яскравою і закликає інших не зливатися з натовпом

"Половину своєї шафи я перешила з сусідкою, у якої була швейна машинка й талановиті руки. Поки всі носили однакові штанці та футболки, я тягала мамині сабо, костюми у стилі сафарі, шкіряні жакети та дивакуваті костюми-трійки. Звичайно, отримувала за цю фешн-нахабність пизди. Кому ж подобаються білі круки? Шифонова спідниця під кофту? Сю-ю-да. Костюмчик з чоловічою краваткою? На-а-а.

Але мені було чхати, я відчувала жагу до творчості навіть в одязі. Мені здається, завзятість та бажання бути яскравішим роблять великі справи. Краще бути в унікальних потертих ботах, які вдалося надибати на секонді, ніж намагатися виліпити з себе гладеньку статую у випрасуваній сорочці, що одягнена на кожного третьому. Краще начепити олдскульні бабусині перли, ніж чокер із трояндою, що продається майже у всіх магазинах жіночого одягу. Краще відрізнятися своєю химерністю та експресивністю, ніж зливатися з натовпом", - зазначила Даша.

"Наша ї*анутість доволі часто грає на руку нашому стилю, мисленню та прояву. Не варто їх ховати. Мені дуже часто казали раніше: "Ти що, так підеш на вулицю?". Колись я дратувалася, а потім просто взяла за девіз та пішла своїм шляхом. Диваки крутять світ", - підтримала блогерка однодумців.

Нагадаємо, у квітні минулого року Даша розповідала, що під час операції їй пошкодили нерв, який розташований біля зв’язок. Саме через це, за словами самої ж співачки, вона не могла і досі не може співати.

За час війни вона так і не повернулася до співочої діяльності і нещодавно пояснювала, що ще стало причиною цього.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто 30 июня 2024

У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто. Подробиці і фото Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі

Представники НАТО і ЄС обговорили досвід базової підготовки ЗСУ 30 июня 2024

Великий симпозіум проходив на одному із навчальних полігонів Великої Британії, де відбувається підготовка українських військовослужбовців у рамках операції Інтерфлекс.

Як купити міні трактор? Що потрібно знати перед тим 30 июня 2024

Купівля мінітрактора — це важливий крок для будь-якого фермера чи власника невеликого господарства. Але як обрати правильний мінітрактор, щоб він відповідав усім вашим потребам? Почнемо з визначення основних вимог та потреб

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше