Авіакомпанія EasyJet скасувала рейси до Ізраїлю на пів року

17 апреля 2024

Британська авіакомпанія EasyJet припиняє здійснення рейсів до та з Ізраїлю на наступні шість місяців через напад Ірану. Про це пише The Independent у вівторок, 16 квітня.
 
"У результаті ситуації в Ізраїлі, яка постійно змінюється, EasyJet прийняла рішення призупинити свої рейси до Тель-Авіва на решту літнього сезону до 27 жовтня", - йдеться у заяві компанії.

Клієнтам, які забронювали політ до Ізраїлю до вказаної дати, пропонуються інші варіанти, включаючи повне відшкодування вартості придбаних квитків.
 

EasyJet відновив сполучення з Ізраїлем 25 березня, до цього компанія оголошувала перерву у польотах до країни після початку війни Ізраїлю з палестинським угрупованням ХАМАС.

Нагадаємо, у ніч проти 14 квітня Іран випустив по території Ізраїлю понад 300 ракет і дронів, 99% яких було перехоплено силами ППО. У Тегерані назвали свою атаку "успішною" і застерегли Ізраїль, щоб він не вдавався до удару у відповідь.

Влада Ізраїлю заявила, що вивчає широкий спектр варіантів щодо відповіді Ірану на атаку. Тим часом США закликали Ізраїль не вживати жодних заходів, які могли б посилити конфлікт. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо про що серіал "Оленя" і чому одна з найгучніших новинок стала тригером для глядачів Netflix 2 мая 2024

Про що серіал "Оленя" і чому одна з найгучніших новинок стала тригером для глядачів Netflix Від нього був в шоці навіть Стівен Кінг

Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент 2 мая 2024

Навіть Netflix це бачив. Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент Акторка зізналася, що раніше підтримувала російськомовний контент

Лікарі пояснили, чому у вагітних болить голова і що з цим робити 2 мая 2024

Чому у вагітних болить голова і що з цим робити

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше