Аваков назвав приголомшливу суму, яка необхідна для встановлення камер на дорогах

15 октября 2016

Ведення відеофіксації порушень правил дорожнього руху на дорогах по всій Україні вимагає капіталовкладень на рівні 1,5 млрд доларів.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Теоретично ми можемо починати відеофіксацію хоч завтра, але це вимагає дуже серйозних капіталовкладень, щоб оснастити всю територію країни в найкритичніших точках системами відеоспостереження та контролю ... Я думаю, що нам необхідно близько 1,5 млрд доларів, щоб це було кваліфіковано, добре і на довгі-довгі роки. Але це інвестиція із поверненням, так було в усій Європі, думаю, що так буде і у нас ", - сказав він.

За словами міністра, уже запрошено одну міжнародну фінансову організацію. яка оцінить ситуацію і проведе міжнародний конкурс на залучення інвестицій.

Аваков зазначив, що вже встановлені тестові камери показали величезну кількість порушень ПДР на дорогах. Тому за його словами, поки поліція підготуватися технічно, водії повинні зрозуміти, що потрібно кермувати акуратніше. 

Нагадаємо, раніше глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе розповіла, що лише за тиждень камери на дорогах зафіксували майже 200 тисяч порушень ПДР. Глава Нацполіції зазначила, що повідомлення власникам авто надходитимуть Укрпоштою. Крім того планується створення єдиної електронної бази, де кожен міг би самостійно подивитись, чи немає порушень за його машиною та як можна сплатити штраф.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

На "Дію" чекає велике оновлення: які функції з'являться 28 марта 2024

На "Дію" чекає велике оновлення: які функції з'являться

Будинок Москви у Ризі продадуть на аукціоні 28 марта 2024

Ціна ділянки становить 517 083 євро, а будівлі - 2 348 340 євро. Об'єкт може бути проданий лише в сукупності: і будинок, і земля.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше