Білик замилувала танцями 8-річного сина з рушником на голові. Відео

8 марта 2024

Співачка Ірина Білик, яка має слабкість до танцівників, схоже, розгледіла у своєму молодшому сині Табрізі танцювальний талант.

В Instagram артистка, якій в квітні виповниться 54, похвалилася відео, де 8-річний хлопець кумедно рухається під музику з рушником на голові.

Батько Табріза - теж артист, Аслан Ахмадов. Щоправда, хлопчик із ним не бачиться

"Може його на танці віддати? Який стиль танцю порадили б для хлопчика?", - запитала матуся в підписників.

Хлопець дуже схожий на тата

Нагадаємо, Білик оголосила про розлучення з російським фотографом і співаком Ахмадовим у квітні 2021. На той момент їхньому спільному сину було 5 років.

Минулого року співачка інтригувала мережу своїми цілунками з ексом, Дмитром Коляденком, але він потім зізнався, що має новий роман.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Південна Корея назвала умови надання зброї Україні 8 июля 2024

Південннокорейський президент Юн Сок Йоль заявив, що Сеул орієнтуватиметься на розвиток взаємовідносин Москви та Пхеньяна.

Сестра Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка живе і розважається в Москві, одним символом відреагувала на масовану атаку по Україні 8 июля 2024

Сестра Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка живе і розважається в Москві, одним символом відреагувала на масовану атаку по Україні За 2,5 роки повномасштабної війни вона жодного разу не прокоментувала тероризм РФ

У Києві 9 липня оголосили Днем жалоби через терористичну атаку Росії по лікарнях і цивільних об’єктах 8 июля 2024

У Києві 9 липня оголосили Днем жалоби через терористичну атаку Росії по лікарнях і цивільних об’єктах За попередньою інформацією, в столиці загинуло 20 осіб, майже 100 – постраждали

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Кузьмін Євген 5.0
Кузьмін Євген

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше