Дружина футболіста Зубкова звинуватила його в зраді та показала переписку з іншою

28 мая 2024

Здається, у списку футбольних сімей України на одну віднині поменшає. Дружина гравця "Шахтаря" та збірної Олександра Зубкова Анна повідомила, що чоловік її зрадив.

Про це жінка розповіла у своєму Instagram, поділившись сторіс, які нині вже видалила.

"Казочка про те, що є вірні чоловіки виявилася просто казочкою. І мій зрадив. Смішно. Дізналася випадково. Анька у Варшаві з дитиною 1,5 роки від війни ховається, у мене становлення як особистості у професійному плані відбувається, а Сашка на куражах з дамами... Бридко. Не боляче", – цитує слова жінки видання "Чемпіон".

Анна видалила зі свого профілю в Instagram фото з Олександром

фото з соцмереж

Крім того Анна показала частину переписок невірного із "дамами" та пошукові запити його телефона, з яких випливає, що Зубков користується послугами ескортниць.

Сторіс із гучними заявами Анна невдовзі видалила, але їх встигли заскрінити

скрін з champion.com.ua

скрін з champion.com.ua

Невдовзі після видалення попередніх сторіс, Зубко записала нове відео. В ньому вона пояснила, що не хоче, аби чоловіка цькували.

"Я виставляла сторіс не для того, аби в чоловіка була травля, чи це завадило його кар’єрі. Я виставляла їх, бо мені було максимально неприємно і все, що я хотіла, аби в мене не було шляху назад до збереження цього шлюбу. Я знаю, що багато жінок вибачають зради, але я просто не хочу, я більше не можу", – сказала вона.

Здається, Анна налаштована на розлучення і пробачати невірність не збирається
фото з Instagram Анни Зубкової

В соцмережах дівчини чимало відвертих фотосетів

фото з Instagram Анни Зубкової
фото з Instagram Анни Зубкової

Нагадаємо, зради – не рідкість на поприщі особистого життя футболістів. Серед нещодавніх гучних історій – крах відносин співачки Шакіри та ексгравця "Барселони" Жерара Піке. Той, як відомо, після 11 років цивільного шлюбу з артисткою закрутив роман із 22-річною студенткою.

Серед українських спортсменів – тренер збірної Сергій Ребров, який колись потрапив в об’єктив папараці у компанії тоді ще коханки, а нині дружини, Ганни.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кассель в ювілей Белуччі несподівано пригадав їхній шлюб на показав її зворушливі фото з дочками 1 октября 2024

30-го вересня одна з найвідоміших італійок сучасності, актриса Моніка Белуччі відзначає 60-річчя. Із нагоди цього красуню привітали не лише чимало друзів та близьких, але і її ексчоловік, французький актор Венсан Кассель.

П’яним влаштував потрійну ДТП із потерпілими: у Києві суд виніс вирок водію 1 октября 2024

П’яним влаштував потрійну ДТП із потерпілими: у Києві суд виніс вирок водію. Фото і подробиці Також частково задоволені цивільні позови постраждалих на понад 1,4 млн грн

Як покращити здоров’я серцево-судинної системи: поради лікаря 1 октября 2024

Ваше серце – це помпа, яка забезпечує киснем і поживними речовинами всі тканини вашого тіла. Підтримка його у чудовій формі є запорукою здорового життя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше