Біля Берліна горять склади з боєприпасами

5 августа 2022

У районі Ґруневальд на околицях столиці ФРН Берліна горить склад з амуніцією та боєприпасами. Про це у Twitter повідомляє пожежна служба німецької столиці.
 
Пожежа спалахнула близько п'ятої години ранку 4 серпня. Причиною називають ненавмисний вибух, який призвів до займання, власне, сховища боєприпасів, яке належить берлінській поліції.
 
До боротьби з вогнем залучено понад 100 осіб. Але наразі вогонь вони не можуть приборкати, адже, за словами представника рятувальної служби, роботу ускладнюють постійні вибухи, які не дозволяють почати гасіння.
 

Наразі площа займання становить близько 15 тисяч квадратних метрів, але вогонь може поширитися через надзвичайну спеку в Берліні.
 
Мобільний застосунок Nina повідомляє про "надзвичайну небезпеку" і закликає людей закрити вікна в будинках і за можливості залишити прилеглі території, хоча рятувальники обіцяють не допустити поширення пожежі на житлові квартали, що розташовані за 2 кілометри.
 
Нагадаємо, раніше в Московській області Росії спалахнула масштабна пожежа на складі інтернет-магазину Ozon, розташованого в селі Петровське Істринського району.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сварка водіїв у Києві закінчилася стріляниною 27 апреля 2024

Сварка водіїв у Києві закінчилася стріляниною

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару 26 апреля 2024

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару: подробиці Крім того, місто звернулось до СБУ та МОЗ

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше