Стало відомо, як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яку він сам виховував, і де вона зараз

23 марта 2023

Український боксер та молодший брат міського голови Києва Володимир Кличко у 2011 році почав зустрічатися з американською акторкою Гайден Панеттьєрі. 9 грудня 2014 року у пари народилася дочка, якій дали рідкісне ім'я Кайя-Євдокія. Щасливий батько проводив кожну секунду з первістком, а його екснаречена впала в післяпологову депресію, не могла змиритися із зайвою вагою і знову захопилася наркотиками.

Тріщина у відносинах пари почала з'являтися вже у 2018 році й подружжя вирішило розстатися. Причиною цієї події стали шкідливі звички артистки. Володимир та Гайден зберегли дружні стосунки, проте неймовірної краси дівчинка Кайя-Євдокія залишилася з татом. OBOZREVATEL вирішив показати, як виглядає дівчинка і де вона проживає (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Після того, як акторка покинула родину, вона довгий час була героїнею таблоїдів. У ЗМІ все частіше згадували про її проблеми в особистому житті, небажання проводити час з дитиною, алкоголізм і наркозалежність. Через деякий час Панеттьєрі пройшла лікування і стала надолужувати час із дочкою. До речі, дівчина вперше спробувала заборонені речовини у 15 років.


Кличко виявився дбайливим та трепетним батьком. Він прищепив любов білявої 8-річної красуні до верхової їзди та підтримує кожне її хобі. 46-річний спортсмен на цей момент проживає з дочкою у Києві. Він повернувся до столиці, як тільки з'явилася інформація, що РФ планує розв'язати війну. Під час відсутності боксера вдома вихованням дитини займається її бабуся.


"Нам пощастило, що ми можемо багато подорожувати. Вона щаслива дитина, відкрита величезному світу. І в неї більше любові, ніж у когось, кого я коли-небудь зустрічала", - розповідає про Кайю її мати Гайден.

Нещодавно OBOZREVATEL писав, як зараз живе Гайден Панеттьєрі та як вона змінилася з роками. Артистка намагається повернутись до нормального життя після всіх трагедій, які їй довелося пережити. Щоб дізнатися докладніше – читайте наш матеріал.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Брудний" дощ дістався Києва 24 апреля 2024

"Брудний" дощ дістався Києва

Як обрати якісну постільну білизну? 24 апреля 2024

Перш ніж купити постільну білизну, необхідно детальніше поговорити про те, як правильно підійти до вибору цього важливого чинника здорового сну

Маша Єфросиніна відверто розповіла про стосунки з сестрою і розкрила, який Ющенко насправді 24 апреля 2024

Мовчить про війну та їздить у Росію. Маша Єфросиніна відверто розповіла про стосунки з сестрою і розкрила, який Ющенко насправді Вони бачилися приблизно 4 рази

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше