Балчун переконує, що "Укрзалізниця" завершила рік із прибутками в кількасот мільйонів

16 января 2017

Державне підприємство "Укрзалізниця" завершила 2016 рік із прибутком у 303 млн грн.

"Як і розраховували, фінансовий результат ПАТ "Укрзалізниця" за 2016 рік прибутковий – отримано 303 млн грн. Компанія у повному обсязі виконала свої зобов'язання перед державою: за оперативними даними, у 2016 році сплачено 15 млрд грн податків та обов'язкових платежів",  – повідомив голова правління "Укрзалізниці" Войцех Балчун, якого цитує прес-служба компанії.

За 2016 рік "Укрзалізниця" отримала 78,9 млрд грн доходів. Витрати склали 78,6 млрд грн. Залишок грошових коштів на рахунках на кінець року становив 5,5 млрд грн.

За минулий рік "Укрзалізниця" перевезла 343,4 млн тонн вантажів і 439 млн пасажирів. Доходи від перевезень торік склали 62 млрд грн. Витрати від перевезень становлять 58,4 млрд грн, які вдалося зменшити, порівняно із затвердженим планом, на 1,7 млрд грн (на 2,8%).

Тим часом на звіт "Укрзалізниці" чекає міністр інфраструктури Володимир Омелян, який неодноразово заявляв, що поки що не бачить цифр щодо ефективності діяльності нової команди "Укрзалізниці" на чолі з Балчуном.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як обрати якісну постільну білизну? 24 апреля 2024

Перш ніж купити постільну білизну, необхідно детальніше поговорити про те, як правильно підійти до вибору цього важливого чинника здорового сну

Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим 24 апреля 2024

З телеведучим Юрієм Горбуновим Марію Єфросиніну пов'язують щонайменше 5 років роботи в прямому ефірі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Але кілька років тому між ними стався конфлікт, після якого колишні колеги перестали спілкуватися.

Скандальна учасниця "Супермами" шокувала інформацією, що окупанти зробили з тілом її брата, який воював за Росію 24 апреля 2024

Скандальна учасниця "Супермами" шокувала інформацією, що окупанти зробили з тілом її брата, який воював за Росію Його застрелили у 2016 році

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше