Байден пояснив, що з ним трапилося під час дебатів з Трампом

7 июля 2024

Стався "окремий поганий епізод", який не є відображенням загального стану здоров’я. Так пояснив свій виступ на дебатах із Дональдом Трампом президент США Джо Байден у п'ятницю, 5 липня, під час інтерв'ю телекомпанії АВС.

"Це був поганий епізод, який не вказує на якийсь серйозний стан. Я просто був виснажений, я не прислухався до своїх інстинктів", - сказав Байден. 

Американський лідер пояснив, що у день дебатів почував себе погано і навіть зробив тест на COVID, оскільки лікарі "намагалися з'ясувати, у чому справа". Тест на коронавірус виявився негативним. Лікарі діагностували "просто дуже сильну застуду".

При цьому американський президент наголосив, що "ніхто, крім нього, не винен" у його поганому виступі на дебатах.

Також він заявив, що не став би переглядати дебати.

"Думаю, я цього не робив, ні", - додав Байден.

Як відомо, перші дебати Байдена та Трампа у президентських перегонах закінчилися повним провалом для чинного глави держави. Голос президента США часто був хрипким, що Білий дім пізніше пояснив застудою. Також часом Байден втрачав хід думок або не міг чітко сформулювати речення.

Журналісти провели опитування спостерігачів і запитали: Хто, на вашу думку, виграв сьогоднішні дебати? Джо Байден набрав 33%, Дональд Трамп - 67%. Після цього демократи заговорили про можливу заміну кандидата.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Під Києвом легковик на пішохідному переході збив на смерть чоловіка 5 октября 2024

Під Києвом легковик на пішохідному переході збив на смерть чоловіка. Подробиці смертельної ДТП Справою вже зайнялась поліція

Масштабна повінь в Боснії і Герцеговині: загинуло 14 людей 5 октября 2024

Рятувальні служби у містах Ябланиця і Киселяк поінформували, що вночі у місцевих жителів зникла електроенергія та мобільний зв’язок.

Фреймут порадила, чого уникати під час розмови про погоду 5 октября 2024

Екстелеведуча та знавчиня етикету Оля Фреймут, яка знає, як правильно матюкатися, повчила свою аудиторію, як правильно говорити про погоду (без матюків).

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше