Байден прокоментував псевдореферендуми РФ

25 сентября 2022

Сполучені Штати Америки ніколи не визнають окуповані території України російськими. Про це йдеться у заяві президента США Джо Байдена, оприлюдненій Білим домом 23 вересня.
 
"Російські референдуми - це фікція, хибний привід для спроб анексії частин України силовим шляхом, що є кричущим порушенням міжнародного права, у тому числі Статуту Організації Об'єднаних Націй. <...> Сполучені Штати разом із партнерами у всьому світі <...> відкидають будь-які сфабриковані результати, які оголосить Росія", - заявив американський лідер.
 
Байден наголосив, що США разом із союзниками мають намір оперативно підготувати нові санкції проти держави-агресора РФ.

"Ми продовжимо підтримувати український народ і надавати йому допомогу у забезпеченні безпеки, щоб допомогти захистити себе", - запевнив голова Білого дому.
 
Нагадаємо, напередодні на окупованих росіянами частинах Донецької, Луганської та Херсонської областей, а також у Мелітополі розпочалися "референдуми" щодо приєднання регіонів до Росії.
В Офісі президента ці заходи назвали пропагандистськими шоу.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Які авто забиратимуть на потреби армії по мобілізації 17 апреля 2024

Які авто забиратимуть на потреби армії по мобілізації

Анастасія Приходько потрапила в ДТП на Черкащині через жахливі дороги 17 апреля 2024

Анастасія Приходько потрапила в ДТП на Черкащині через жахливі дороги. Фото і відео Співачка показала стан покриття та обматюкала відповідальних за ділянку

Ексучасник "МастерШеф" Міцкевич заявив про пів року стосунків з Поляковою та епатував черговим пікантним фото 17 апреля 2024

Схоже, історія неоднозначних фото співачки Олі Полякової з колишнім учасником телешоу "МастерШеф" Владиславом Міцкевичем набуває нового розвитку. Адже чоловік виклав ще один пікантний кадр із артисткою і заявив, що кохав її і перебував з нею у стосунках пів року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше