Байден випереджає Трампа в шести ключових штатах

26 марта 2024

Президент США Джо Байден випереджає Дональда Трампа в шести з семи ключових штатів, що вагаються. Послання президента про стан у країні, згуртувало демократів і пом'якшило побоювання з приводу віку Байдена. Про це свідчить опитування Bloomberg News/Morning Consult.

Найбільший зсув відбувсь у Вісконсіні, де Байден випереджає Трампа на один пункт після відставання від нього на чотири пункти у лютому.

ЗМІ зазначає, що ще надто рано говорити про те, чи є покращення показників разовим підвищенням чи початком довгострокових змін у передвиборчих перегонах. Байден продовжує відставати від Трампа у чотирьох найважливіших штатах.

Оптимістичніші цифри Байдена прийшли в переломний момент у передвиборчій кампанії. Трамп в даний час відчуває брак коштів на передвиборчу кампанію і проводить менше мітингів і заходів. Чинний президент активізував свою кампанію з переобрання і атакує штати, що коливаються, включаючи поїздку до Північної Кароліни.

Опитування показує, що споживачі ліпше ставляться до національної економіки, при цьому кількість виборців у штатах, що вагаються, поступово збільшується, які кажуть, що вона знаходиться на правильному шляху.

Опитування проводилося 8 березня, наступного дня після того, як Байден виголосив енергійну та незвичайно політичну промову перед Конгресом. Він називав Трампа не інакше як "моїм попередником", з таких питань, як зовнішня політика, права на аборти, кордон та контроль над зброєю.

Понад третина виборців заявили, що недавно бачили позитивні новини про Байдена, що є найвищим рівнем з початку опитувань у жовтні.

Під час опитування Bloomberg News/Morning Consult було опитано 4932 зареєстрованих виборців у семи штатах: 796 зареєстрованих виборців в Аризоні, 788 у Джорджії, 698 у Мічигані, 447 у Неваді, 699 у Північній Кароліні, 807 в Пенсильванії і 697 в Вісконсіні. Опитування проводили онлайн, починаючи з 8 березня.

Раніше ми вже писали, президент США Джо Байден за результатами соцопитувань випередив свого конкурента на майбутніх виборах, експрезидента Дональда Трампа.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару 26 апреля 2024

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару: подробиці Крім того, місто звернулось до СБУ та МОЗ

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше