Бен Аффлек і Дженніфер Лопес вперше після розлучення вийшли на публіку з дітьми

16 сентября 2024

Американський актор Бен Аффлек і співачка Дженніфер Лопес після оголошення про своє розлучення з'явилися на публіці разом з дітьми. Вони прямували до готелю Beverly Hills у Лос-Анджелесі, США, і щось бурхливо обговорювали.

Про розрив зіркового подружжя стало відомо 20 серпня після поданої заяви на розлучення. Протягом майже місяця актор і співачка не потрапляли на очі папараці, аж ось, ймовірно, під час відпочинку з'явилися разом, та ще й з дітьми. People пише, що відбулося це у суботу, 14 вересня.

На фото Джей Ло була одягнена у чорний вкорочений светр і темно-сині джинси з завищеною талією. На плечі у неї висіла сумку з леопардовим принтом. Своєю чергою, Бен Аффлек створив ледь не фемілі-лук зі співачкою, адже одягнув синю сорочку, джинси і кросівки Nike з блакитними вставками.

Обидві зірки спробували приховати свою особистість за сонцезахисними окулярами, утім, зробити це вдало не вийшло.

На інших кадрах, які опублікувало DeuxMoi, видно колишню пару, яку сфотографували у чорному позашляховику. Бен Аффлек вів автівку, а Дженніфер Лопес сиділа на пасажирському сидінні. З машини вони вийшли разом з дітьми.

Відомо, що на розлучення Джей Ло подала 20 серпня після того, як 2 роки прожила в стосунках з актором. У заяві зірка вказала 26 квітня як дату їхнього розриву. "Вона дуже старалася, щоб усе вийшло, і у неї розбите серце. Діти є головним пріоритетом, як і завжди", – повідомляв інсайдер.

Однак ще у травні почали ширитися чутки про розірвання їхніх стосунків. Приблизно у той час співачку помітили в Беверлі-Гіллз без чоловіка, але, як припускали фанати, із рієлтором. У медіа поповзли чутки, що актриса шукає собі новий будинок. Це видалося фанатам дивним, адже лише нещодавно зірки придбали розкішний маєток мрії.

Вже у червні пара виставили свій новий особняк на продаж, що лише більше змусило шанувальників переконатися у правдивості чуток. Зіркова пара не підтверджувала свого розлучення. Друзі подружжя переконували, що Джей Ло та Бен відразу не злюбили особняк у Беверлі-Хіллз, який вони придбали минулого року за 61 мільйон доларів, тому й вирішили продати.

Раніше OBOZ.UA писав, як Дженніфер Лопес переживає розлучення: вона неймовірно розчарована. Вона ухвалила складне рішення, адже хотіла "спокійно рухатися вперед".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США представникам виборчих комісій розіслали листи з погрозами 18 сентября 2024

ФБР "працює з партнерами", щоб визначити, скільки листів було надіслано, особу або осіб, відповідальних за листи, і мотиви листів.

Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін 18 сентября 2024

"Привозили валізу грошей": Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін Співачка розповіла, що в діячів культури країни-агресора була налагоджена схема роботи

Експомічника президента Сергія Шефіра бачили в Мілані коло 5-зіркового готелю. Фото 18 сентября 2024

Минулого вікенду колишнього першого помічника президента Зеленського, Сергія Шефіра бачили біля 5-зіркового готелю "Principe di Savoia" у Мілані.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше