Берлін вважає мобілізацію в РФ ознакою провалу в Україні

23 сентября 2022

Рішення про мобілізацію спрямоване на "подальшу ескалацію цієї військової агресії проти України, яка суперечить нормам міжнародного права", заявив віце-канцлер ФРН Роберт Габек. За його словами, це "жахливий та неправильний крок" Кремля. Габек підкреслив, що Берлін, "зрозуміло, і надалі всебічно підтримуватиме Україну".

Депутати Бундестагу з Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН), що входить до правлячої коаліції, розцінюють оголошення часткової мобілізації в Росії як "ознаку слабкості" російського керівництва. "Але це й нова ескалація", - заявила парламентська секретар фракції соціал-демократів Катя Маст. За її словами, рішення Путіна є свідченням того, що він готовий продовжити агресію, тому необхідно й надалі підтримувати Україну, яка борониться від російського вторгнення.


"Нова ескалація Путіна не сприяє тому, щоб ми побачили можливість швидких переговорів про мир", - додала вона. У питаннях постачання озброєнь Україні Маст закликала, як і раніше, дотримуватися домовленостей із союзниками і не ухвалювати рішень поодинці.

Джерело: Українська служба DW

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Осадча, Горбунов, Каменських, Хіменес-Браво та інші вигуляли вишиванки на честь свята 16 мая 2024

Щороку в третій четвер травня українці відзначають День вишиванки.

"Наче розлили варення": офіційний портрет короля Чарльза викликав дискусію у мережі 16 мая 2024

"Наче розлили варення": офіційний портрет короля Чарльза викликав дискусію у мережі. Фото Королівські шанувальники назвали картину "відходом від традицій"

Виды и особенности курсов бизнес английского языка 16 мая 2024

Изучать английский язык обязательно должен каждый человек. Иностранный позволит не только в общем развитии, но и станет отличной возможностью для общения с иностранцами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше