Бейонсе підтримала Камалу Гарріс у президентських перегонах: настав час Америці заспівати нову пісню

28 октября 2024

Поп-зірка Бейонсе підтримала кандидатуру Камали Гарріс на посаду президента США і стала однією з небагатьох американських знаменитостей, хто це зробив публічно. Співачка ствердила, що цей рік можна назвати вирішальним на зміни, адже на виборах-2024 змагаються представники партій із кардинально різними поглядами.

Саме тому Бейонсе прибула на "великий передвиборчий мітинг" у своєму рідному місті Х'юстоні, штат Техас, і висловила свою підтримку Камалі Гарріс. Її промовою поділився журнал Vogue.

"Ми такі щасливі стояти тут, на цій сцені, як горді жінки з Техасу, підтримуючи й святкуючи єдину і неповторну віцепрезидентку Камалу Гарріс. Жінку, яка просуває те, що зараз дійсно потрібно цій країні – єдність. Неможливо не відчути енергію в цьому просторі, позитив, спільноту, людяність. Ми стоїмо на порозі неймовірних змін, на порозі історії", – промовила Бейонсе.

Як бачимо, артистка у своїй заяві натякає на те, що Камалі Гарріс вдасться об'єднати людей із різними політичними поглядами й підтримкою різних партій: і республіканської, і демократичної. Ба більше, Бейонсе заявила, що виголошує на сцені промову не як знаменитість, а "як мати", яка переймається благополуччям своєї родини й майбутнім нащадків.

Співачка будувала свою заяву на темі фемінізму, який вважають найважливішим напрямком політичної кампанії Камали Гарріс. "Уявіть наших бабусь. Уявіть, що вони відчувають зараз. Ті, хто дожив до цього історичного дня, навіть ті, кого фізично вже немає з нами. Уявіть собі всі їхні жертви. Жертви, принесені заради того, щоб ми могли бачити силу жінки, яку бачимо в її владі. Переосмислюючи, що таке лідерство. Ви потрібні всім чоловікам і жінкам тут та по всій країні, ми потребуємо вас. Ваш голос має силу і значення. Ваш голос – один з найцінніших інструментів, і ви нам потрібні. Ваша свобода – це ваше Богом дане право, ваше людське право", – агітувала Бейонсе.

Хоч артистка стверджувала, що стоїть на сцені не як знаменитість, вона все ж спробувала вплинути на маси своєю популярністю і закликала якомога більшій кількості людей голосувати на виборах, які заплановані на 5 листопада, за Гарріс.

"Ми повинні проголосувати і ви нам потрібні. Настав час заспівати нову пісню. Пісню, яка почалася 248 років тому. Старі ноти падіння, розбрату, відчаю більше не резонують. Покоління наших близьких перед нами шепочуть пророцтво, квест, поклик, гімн. Наш момент настав, настав час для Америки заспівати нову пісню. Наші голоси співають хор єдності, вони співають пісню гідності та можливостей. Чи готові ви приєднати свій голос до нової американської пісні? Тому що я готова", – сказала співачка.

Кандидатуру Камали Гарріс також підтримали 44-й президент США Барак Обама і його дружина Мішель, актори Сара Джессіка Паркер, Керрі Вашингтон, Леонардо Ді Капріо і співаки Тейлор Свіфт й Брюс Спрінгстін.

Раніше OBOZ.UA писав, що Барак Обама здивував американців під час виступу на передвиборчому мітингу Камали Гарріс у Мічигані, виконавши куплет знаменитого хіта Емінема як свою промову.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вагітна дівчина Касселя знову змінила зачіску та потанцювала з оголеним животом 28 октября 2024

Вагітна дівчина французького актора Венсана Касселя, модель Нара Баптіста знову змінила зачіску та потанцювала на камеру з оголеним животиком.

У Львові блогерку вигнали з ресторану через спробу розрахуватися картою російського банку 28 октября 2024

У Львові блогерку вигнали з ресторану через спробу розрахуватися картою російського банку: вона влаштувала істерику. Відео Днями вона була героїнею рубрики "Скільки коштує ваш look?" у Ніколаса Карми

Медики розповіли про п'ять причин, чому варто додати рибні консерви до свого щоденного раціону 28 октября 2024

Лікарі стверджують, що рибні консерви потрібно додати до свого щоденного раціону. І діляться п'ятьма основними причинами, чому вони корисні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше