Jerry Heil заспівала "Teresa & Maria" на гучному заході та пояснила, чому її партнерка по Євробаченню не прийшла

25 мая 2024

На церемонії нагородження Національної музичної премії YUNA, яка відбулася 23 травня в Києві, виступила співачка Jerry Heil. У фіналі концертного заходу артистка заспівала знамениту "Teresa & Maria", яку тріумфально виконувала разом з alyona alyona на Євробаченні 2024 у шведському місті Мальме.

Цого разу Jerry Heil виконала композицію сама та пояснила, чому alyona alyona не з’явилася на премії YUNA.

23 травня в Києві пройшла 13 Національна музична премія YUNA. Нагороди вручалися за досягнення в українській музиці у минулий рік. Jerry Heil стала хедлайнером церемонії нагородження премії YUNA. Її виступ закривав концертну програму. Співачка виконала під аплодисменти "Teresa & Maria", з якою представляла Україну на Євробаченні. Однак співала на сцені одна, без іншої тріумфаторки конкурсу – співачки alyona alyona. Коли ведучий заходу Анатолій Анатоліч поцікавився подробицями, Jerry Heil відповіла, що alyona alyona сама не знала, що сьогодні не зможе виступити.

Найбільше нагород от премії YUNA отримав гурт "Антитіла". Співачка Klavdia Petrivna стала відкриттям року, Джамала отримала нагороду в номінації "кращий альбом". Найкращим виконавцем став Артем Пивоваров, а виконавицею KOLA. Найкращий відеокліп – Антитіла "Фортеця Бахмут", рок-гуртом номер один визнали туж колектив "Антитіла". Найкращий поп-гурт LATEXFAUNA. Співачка Jerry Heil претендувала на звання найкращої виконавиці. До слова, її подруга та партнерка по Євробаченню, виконавиця з alyona alyona вже має цю нагороду – в 2021 року артистка стала переможницею у номінації "найкраща співачка".

Раніше OBOZ.UA писав, що Jerry Heil у прозорій спідниці зі стразами приголомшила образом на червоній доріжці в Каннах.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хімчистка штор з ефектом блекаут 27 июля 2024

Хімчистка штор, гардин, та тюлі можна замовити в нашій компанії Містер Клінер. Наші фахівці знімуть, заберуть у цех, зроблять чищення, а також привезуть назад ...

У Німеччині заарештували двох росіян за збір коштів для ІДІЛ 26 июля 2024

Угруповання використовувало зібрані кошти для підтримки бойовиків, котрі відбувають ув’язнення.

Що стало відомо про сім'ю потенційної президентки США Камали Гарріс, яка виховує названих доньку і сина 26 июля 2024

"Як ти можеш бути бездітною, коли в тебе є ми?" Що відомо про сім'ю потенційної президентки США Камали Гарріс, яка виховує названих доньку і сина Рідні підтримують політикиню

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

8932iuhfew 5.0
8932iuhfew

Отзывов: 1

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше