Мадонна показала сімейну вечерю з 29-річним бойфрендом

20 апреля 2023

Американська легендарна співачка Мадонна готується до ювілейного гастрольного туру в Мексиці. На честь цього вона влаштувала святкову сімейну вечерю, покликавши свого хлопця Джоша Поппера, який на 35 років молодший за неї. Також підтримали виконавицю її четверо прийомних дітей – Девід, Чифундо, Естер та Стелла.

Відео веселих посиденьок зірка опублікувала в Instagram. На ньому артистка постала з рудим волоссям і без макіяжу, а також у відвертому бюстьє, широких штанах та кардигані у леопардовий принт. У звичній манері Мадонна жартувала і була досить розкутою (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Також вона поширила спільну фотографію з дітьми та 29-річним хлопцем. Чоловік позував поруч з вокалісткою, одягнувши білу футболку, шорти з принтом та світлі кросівки. Девід підтримав свого тренера з боксу, обравши аналогічний лук, а дівчатка похвалилися однаковими чорними футболками.


До речі, про роман Мадонни та Джоша Поппера стало відомо наприкінці лютого 2023 року. Він є спортивним коучем дітей співачки та керує тренажерним залом Bredwinners на Манхеттені.

Пара не коментує свої стосунки та не відповідає на запити журналістів. Як розповіли родичі артистки, вона познайомилася з коханим у залі, коли привела своїх спадкоємців на тренування. Партнер Мадонни раніше будував кар'єру в кінематографі й з'явився в останньому сезоні серіалу "Літній будинок".

Нещодавно OBOZREVATEL повідомляв, що дочка Мадонни Лурдес Леон публічно "покарали" за запізнення на показ Marc Jacobs, що відбувся у Нью-Йорку. Дівчину не пустили на захід на очах у прихильників.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше