Корейський гурт Stray Kids зіткнувся з ксенофобією на Met Gala 2024

8 мая 2024

Відомий південнокорейський музичний гурт Stray Kids зіткнувся з ксенофобією на червоній доріжці Балу Інституту костюма Метрополітен-музею Met Gala 2024. Фотографи вигукували некоректні висловлювання у бік зірок, демонструючи своє обурення та неповагу до гостей.

Stray Kids – перша K-POP група, яка отримала запрошення на "Оскар моди". До них на заході можна було неодноразово побачити корейських співачок та учасниць гурту Blackpink Розе та Дженні Кім, виконавця PSY, а також інших соло-артистів.


Запрошення гурту стало знаковою подією для фанатів, однак шанувальники музикантів залишилися невдоволеними поведінкою папараці. Відео, де чутно образливі коментарі, швидко поширили у мережі.

Запрошення відвідати захід надійшло Stray Kids безпосередньо від Tommy Hilfiger, тож артисти були вбрані в індивідуальний одяг, створений відомим будинком моди. Зірки брали участь у інтерв’ю, розповідаючи про їхній модний вибір. Коли гурт крокував знаменитою червоною доріжкою, шанувальники по всьому світу пишалися революційним досягненням своїх кумирів. 

Однак серед веселощів прозвучала суперечлива нотка, яка затьмарювала урочистості. Коли кадри з місця подій поширили в Інтернеті, фани побачили тривожну зустріч з папараці. У фрагменті, зробленому одним із ЗМІ, бурмотіння фотографів перегукувалося зі зневажливими коментарями, їхні голоси були пронизані сарказмом: працівники медіа порівняли музикантів із "роботами", позбавленими емоцій.


На іншому ролику виразно чутний галас папараці, які видають "директиви" групі. Чутно, як один голос наказує: "Всі стрибайте", а потім інший каже: "Як правильно сказати це корейською?". На думку користувачів, подібні інциденти зміцнюють стереотипи про K-POP, а також демонструють помилкове припущення про те, що корейські зірки не володіють англійською мовою. Згодом лідер гурту Банчан висловився щодо ситуації на своїй сторінці у соцмережах: "Ми провели чудовий час тому, що усі ставилися до нас з повагою".


Раніше OBOZ.UA розповідав про Меріл Стріп, Раян Ґослінґ, Анджеліна Джолі та інших знаменитостей, які ніколи не відвідували Met Gala. Детальніше – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чіпи стали "новою нафтою" у боротьбі світових держав за лідерство 19 мая 2024

Чіпи стали "новою нафтою" у боротьбі світових держав за лідерство

Сердючка обурила глядачів виконанням російських хітів та заспівала Teresa & Maria 19 мая 2024

"Тригернуло": Сердючка обурила глядачів виконанням російських хітів та заспівала Teresa & Maria Шоу відбулося в Києві

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше