Били самі себе: міністр юстиції Грузії зробив заяву щодо протестувальників

10 мая 2024

Міністр юстиції Грузії Раті Брегадзе заявив, що напади на протестувальників здійснювали самі ж активісти. Про це повідомляє NewsGeorgia.

"Я навіть не знаю, чи хтось сам себе бив, чи хтось інший застосовував до них фізичне насильство… Чому ви наполягаєте на тому, що хтось зазнав фізичного насильства з боку прихильника уряду чи когось ще? Якщо хтось і може організувати подібні заворушення, то це, звичайно, люди, які стоять за цими мітингами і які організують потужний протест у країні", - зазначив Брегадзе.

Як повідомлялося, в Тбілісі було скоєно щонайменше чотири напади на активістів, представників опозиції та членів їхніх родин, які виступають проти закону про "іноагентів".

Нагадаємо, керівна партія Грузинська мрія анонсувала створення публічних "чорних списків" громадян, які у соцмережах відрізняються погрозами та поширенням розпалювання ненависті, тобто тих, хто є противниками закону про “іноагентів” та учасників протестних акцій.

За словами спікера парламенту Грузії Шалви Папуашвілі, такий список потрібен "для загального морального засудження".

Як відомо, парламент Грузії 1 травня ухвалив у другому читанні законопроект Про прозорість іноземного впливу. В остаточному третьому читанні законопроект буде розглянуто 13 травня.

З квітня у Грузії відбуваються акції протесту проти цього законопроекту. Учасники акцій заявляють, що не допустять змін проєвропейського курсу країни.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Бєлгородську область упали чергові російські авіабомби 20 мая 2024

Тільки за останні три місяці війська Росії скинули на свої регіони та окуповані території України 50 ФАБ.

Остін заявив про "момент виклику" у війні в Україні 20 мая 2024

Новий наступ росіян на Харківщині лише посилює важливість Контактної групи. Питання ППО України буде одним із головних, зазначив Ллойд Остін.

Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу 20 мая 2024

"А що тут смішного?" Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу Артист назвав чоловіків "сміливими", що ті вирішили прийти на захід

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спасите Украину 5.0
Спасите Украину

Отзывов: 1

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше