Блінкен підтвердив передачу Іраном ракет Росії

10 сентября 2024

Іран передав Росії балістичні ракети малої дальності для війни проти України. Про це сказав держсекретар США Ентоні Блінкен у Лондоні, повідомляє The Washington Post у вівторок, 10 вересня.

"Ми публічно попереджали Тегеран, ми попереджали Тегеран приватно, що такий крок буде небезпечною ескалацією. Росія зараз отримала поставки цих ракет", – заявив Блінкен і припустив, що росіяни можуть використати іранські ракети протягом декількох тижнів.

За його словами, у зв’язку з цим США оголосять сьогодні нові санкції проти Ірану. Обмеження торкнуться і іранської державної авіакомпанії Iran Air.

Раніше ЗМІ повідомили, що Іран відправив до Росії балістичні ракети малої дальності. У свою чергу Тегеран офіційно заперечив поставки ракет.

Але напередодні іранський депутат Ахмад Бахшаєш Ардестані визнав, що його країна дійсно спорядила Москві балістичні ракети.

А вчора вже Кремль відреагував на дані щодо ракет Ірану.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

62-річна лікарка три місяці їла лише сардини: що сталося з її тілом 28 сентября 2024

За її словами, люди думають, що вона "абсолютно божевільна" через цю дієту.

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше